Laitetaan pelikoneet kiinni jouluun saakka

Paatero selvittäisi, voisiko Veikkaus-tulojen kutistumista kompensoida uusilla peleillä tai nettipelaamisella (Yle 5.11.2019) oli liikaa, ja omistajaohjausministerillä ei juuri ystäviä enää ole:

Kommentti: Ministeri Paateron outo lausunto todistaa: Veikkaus ajaa Suomen politiikkaa moraaliseen vara­rikkoon(HS 6.11.2019)

Jopa SDP näyttää aloittaneen Paateron liuttamisen junan alle:

”Netissä pelaavilla taloudelliset ongelmat ovat vielä kivijalkapelaamista syvemmät” – asiantuntija oudoksuu ajatusta raha-automaattipelien tuottojen korvaamisesta nettipelaamisella (demokraatti.fi, 6.11.2019)

Paaterolla on kuitenkin vielä yksi keino välttyä jäämästä historiaan superpahiksena – rupeamalla vihdoin tekemään jotakin peliongelmaisten hyväksi!

Ehdotan @TeroHAT:n ideaa:

Näin myös peliongelmaisilla sekä heidän läheisillään olisi tavallista enemmän juhlan aihetta, ja ehkä myös juhlaruokaa joulupöydässä.

Kirjoittaja on Liberaalipuolueen Helsingin piirin puheenjohtaja ja varavaltuutettu.

AmosAhola

Olen 36-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuusyrityksessä ja parista ohjelmistostartupista. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu