Liikuntasetelit ovat paras tapa kohdistaa avustukset urheilujärjestöille välistävetäjien sijaan

Aholan viive on henkilön kuuluisuuden ja uskottavuuden funktio, joka kuvaa kuinka nopeasti henkilön esittämä idea saa vastakaikua.

Elon Muskin Aholan viive on noin vartin verran, allekirjoittaneella noin puolitoista vuotta:

Kommentti: Veikkauksen rahoja kuppaa käenpoikien armeija – hukatut miljoonat pitää nyt ohjata perheille (IS 11.06.2021):

”Käytännön toteuttaminen on tietysti vaikeaa, koska se vaatii nykyisen, monin osin poliittisesti suojellun järjestelmän täysremontin, mutta idea on tämä: Jos potista lohkaistaisiin esimerkiksi kolmasosa – nyt 40 miljoonaa – ja se kohdennettaisiin liikuntaseteleinä vanhemmille, moni keskeinen ongelma ratkeaisi.”

Ensi kerralla 400 000 euroa liikuntaseteleihin (AA 17.12.2019):

”Maahanmuuttaja­nuorten kotouttamiseen jaettu jättisumma (400 000e) suli puuhasteluksi: Vantaa sai EU-rahoilla aikaan vain kahden kilometrin juoksukisan.

Tässäkin nimenomaisessa hankkeessa olisi ollut parempi ostaa liikuntaseteleitä koko rahalla nuorille.”

Kannustan lukemaan Vesa Rantasen koko kirjoituksen, koska se tunnistaa sekä ongelman (käenpojat) että optimaalisen ratkaisun (liikuntasetelit).

Hattu päästä!

Kirjoittaja on Liberaalipuolueen Helsingin piirin varapuheenjohtaja, varavaltuutettu kaupunginvaltuustossa ja kunnallisvaaliehdokas numerolla 642 (Lib, Sit. RKP).

0
AmosAhola
Liberaalipuolue Helsinki
Ehdolla kuntavaaleissa

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 11 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi.

Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa.

Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön varapuheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu