Maaseudun Kukkasrahasto Säätiö on korruptiota

IL paljastaa: Keskustalaisilla meneillään operaatio Nuorisosäätiön asuntojen kaappaamiseksi takaisin lähiyhteisölle (IL 16.12.2020):

”Keskustalainen säätiö on käynyt neuvotteluja eri tahojen kanssa saadakseen vaikeuksissa olevan Nuorisosäätiön 200 miljoonan euron arvoisiksi arvioidut asunnot alle kahdella miljoonalla eurolla”

Kannattaa lukea koko juttu!

Isännättömällä rahalla on tietysti ottajansa, mutta suurempi ongelma tässä on se, että tämän maan puolueiden ydintehtävä on varallisuuden kerääminen ja varjeleminen, ja sitä toteutetaan kanavoimalla julkista rahaa puolueiden lähiyhteisöille. Sanomista tulee vasta siinä vaiheessa jos varastaa puolueelta itselleen, kuten Nuorisosäätiön tapauksessa kävi.

Itänaapurissa vastaavaa toimintaa kutsutaan oligarkiaksi, mutta meillä tätä kutsutaan leikkisästi ”maan tavaksi”, mutta ehkäpä on aika rikkoa tämä perinne ja ruveta kutsumaan asioita niiden oikealla nimellä:

Maaseudun Kukkasrahasto Säätiö on rikollisorganisaatio.

Jarno Liskin juttu voitti tänään, olisin voinut kirjoittaa myös Työväen urheiluliitosta (Yle 16.12.2020), joka sekin on rikollisorganisaatio.

Syy, miksi maan tapa hyväksytään on siinä, että jokaisella puolueella on omat hillopurkkinsa.

Kirjoittaja on Liberaalipuolueen Helsingin piirin varapuheenjohtaja, varavaltuutettu kunnanvaltuustossa ja pormestarinvaaliehdokas.

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu