Paistaa se päivä eläkejärjestelmäänkin

Eläkkeet uhkaavat romuttaa hyvinvointivaltion, väittää tuore arvio – Nämä viisi graafia näyttävät miksi (HS 30.10.2020) on aina ajankohtainen aihe, sillä koska merkittävä osa suomalaisista ei tiedä millainen pyramidihuijaus eläkejärjestelmämme on, sen korjaaminen on demokraattisen prosessin kautta hyvin vaikeaa.

Tänään kuitenkin onneksi tärppäsi, eli pian saamme odotella koko kansaa koskevaa valistusta postilaatikosta:

Kun tämän myötä kansalle valkenee, että heidän eläkkeensä on heidän lapsenlapsiltaan pois, järjestelmän muuttaminen on vihdoin mahdollista.

Itse ratkaisuhan on suhteellisen yksinkertainen:

Oikeudenmukainen ratkaisu eläkekriisiin – rahastot sileäksi (AA 21.3.2016)

Kirjoittaja on Liberaalipuolueen Helsingin piirin varapuheenjohtaja, varavaltuutettu kaupunginvaltuustossa ja pormestarinvaaliehdokas.

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu