Sinuhe ”Tuuliviiri” Wallinheimo ja monopolit

Sinuhe Wallinheimo ei kuulu Alkon hallintoneuvostoon:

”Perusoikeus on se, että tavarat saavat vapaasti liikkua ja alkoholi on ihan samanlainen tuote kuin kaikki muutkin, Wallinheimo totesi.” (VU 12.10.2018)

Sinuhe Wallinheimo kuuluu Veikkauksen hallintoneuvostoon:

”Wallinheimon mukaan nuoret pääsevät liian helposti laittomasti pelaamaan ulkomaalaisia nettipelejä jo alle 18-vuotiaina. He saattavat jäädä niihin koukkuun eivätkä enää palaa Veikkauksen asiakkaiksi.” (LU 18.11.2019)

Herra Wallinheimo, mitä mieltä olet monopoleista, ja vaikuttaako mielipiteeseesi se, minkä monopolin hallintoneuvostossa satut istumaan?

Tämän lisäksi Länsi-Uusimaan artikkelissa on myös kannanotto:

”Veikkauksen hallintoneuvostossa istuvat kansanedustajat korostavat, että julkisessa keskustelussa on keskitytty liikaa pelihaittoihin.”

Onko sinulle tuttu arpajaislain ensimmäinen pykälä:

”Tämän lain tarkoituksena on taata yleishyödyllisiin arpajaisiin osallistuvien oikeusturva, estää arpajaisiin liittyvät väärinkäytökset ja rikokset sekä ehkäistä ja vähentää arpajaisiin osallistumisesta aiheutuvia taloudellisia, sosiaalisia ja terveydellisiä haittoja.”

Kirjoittaja on Liberaalipuolueen Helsingin piirin puheenjohtaja ja varavaltuutettu.

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu