Tällä kertaa kärähti demarien nuorisosäätiö

Demarien talobisnes Jyväskylässä jätti asuntoja tyhjäksi ja vuokralaiset laittomien vuokrankorotusten armoille – Tuula jakaa lehtiä ja nostaa toimeentulotukea selvitäkseen (Yle 16.09.2019) on oivaa jatkoa väitteelle siitä Rakennusala on Suomen korruptoitunein toimiala (AA 2.9.2019)

Syy siihen, että demarien toiminnasta ei nouse haloota muiden  eduskuntapuolueiden suunnalta on siinä, että jokaisella niistä on vastaavia virityksiä.

Arvon journalistit ja journalistinmieliset, kysykää itseltänne kysymys että miksi tässä maassa merkittävä osa asuntojen rakennuttamisesta on puoluesidonnaisten yhdistysten ja säätiöiden harteilla?

Syy on siinä, että maankäytössä voittajat ja häviäjät valitaan poliittisin päätöksin.

Kirjoittaja on Liberaalipuolueen Helsingin piirin puheenjohtaja ja varavaltuutettu.

PS. Itsekin olen valmis rakennuttamaan parisataa kelluvaa opiskelija-asuntoa Helsinkiin julkisella lainalla, vaikka niin että vuokra on maksimissaan 500 euroa per asunto. Sijaintina voisi olla vaikka Salmisaaren ranta oikeustalon vieressä.

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu