Tankkaako EKP jo helikopteria?

EKP voisi antaa ­euroalueen kansalaisille 200 euroa kuussa (KL 9.9.2019) on hyvä ulostulo varainhoitoyhtiö BlackRockilta, ja kiitos Kauppalehdelle sen uutisoimisesta:

”Helikopterirahalla on muitakin etuja: se ei ­edellytä matalia korkoja eikä näin ollen vähennä valtioiden kannustimia laittaa talouttaan kuntoon.”

Kansalaisille kohdistettu helikopteriraha on todellakin ainoa tie ulos jo vuosikymmenen kestäneestä kysyntäpulasta: Maailma ei ole Lannister (AA 12.5.2015).

Ja helikopterirahan mahdollistama koronnosto on ainoa asia joka voi pelastaa länsimaat niiden omalta lyhytnäköisyydeltään: Demokratia on hevonen ja korkotaso sen suitset (AA 13.11.2018).

Jos EKP ottaa BlackRockin neuvoista vaarin, niin Euroopassa alkaa pikkuhiljaa näkyä valoa tunnelin päässä. Kokonaisuudessaan ehdotukseni voi lukea täältä: Open letter to Christine Lagarde (AA 03.07.2019)

Kirjoittaja on Liberaalipuolueen Helsingin piirin puheenjohtaja ja varavaltuutettu, joka opettelee uutta blogialustaa kertaamalla vanhaa.

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu