Tapaus Jari Porttila ja Ilkka Kanerva – journalismia parhaimmillaan

Törmäsin Twitterissä tavallista kritiikittömämpään twiittiin & kirjoitukseen Veikkauksesta sekä Ilkka Kanervasta:

Linkatusta kirjoituksesta:

”Viimeisen vuoden ajan on julkisuudessa kampanjoitu Veikkausta vastaan ja luotu mielikuva, että urheilun ja liikunnan rahat tulevat peliongelmaisilta. Kärjistys ei perustu tosiasioihin, vaan lavealla pensselillä maalattuun kuvaan.”

Vaikka muutama twitteröijä yritti kumota tätä, niin viesti ei mennyt perille:

En tuntenut Porttilan nimeä ennalta:

Mutta nopea googletus vei Ilkka Kanervan kampanjasivulle, josta löytyi seuraavaa:

Aikaisemmin kirjoitin, että Ilkka Kanervan luonnollinen elinympäristö on jonkun muun tasku, mutta se ei näköjään tarkoita, etteikö Ilkka Kanervalla voisi olla ”journalistin” mentävää taskua.

En tiedä tuntevatko journalistit kollektiivista häpeää ammattikuntansa puolesta, mutta joskus se olisi mielestäni paikallaan.

Kirjoittaja on Liberaalipuolueen Helsingin piirin varapuheenjohtaja, varavaltuutettu kunnanvaltuustossa ja pormestarinvaaliehdokas.

PS. eikä siinä vielä kaikki, Jari on ollut monessa mukana.

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu