Tehdään presidentinvaaleista Natovaalit

Hesarin kuukausiliite spekuloi seuraavaa presidenttiä (1/2022) – yleensä presidentinvaalit ovat harmitonta kansanhuvia, koska viimeistään toisella kierroksellä jokainen meistä äänestää sitä pienintä pahaa, mutta aina ajoittain niitä voi käyttää tärkeiden yhteiskunnallisten asioiden edistämiseen.

Nyt tähän on mahdollisuus  – jos istuva presidenttimme ja hallituksemme eivät saa kerättyä itseään hyvissä ajoin ja täytettyä hakemusta Natoon, niin voimme halutessamme tehdä tästä presidentinvaalien kynnyskysymyksen.

Tämä vaatii vain sen, että riittävän moni kansalainen tekee selväksi, että aikoo äänestää ensisijaisesti ehdokkaiden Natokannan perusteella, ja toisaalta sen, että media kaivaa ehdokkaiden Natokannat esiin sitä mukaa kun he kisaan ilmoittautuvat. Samalla olisi hyvä kysyä että eikai kukaan heistä ole pasifisti, sitä virhettä emme ainakaan halua toistaa.

Kirjoittaja on liberaali filosofi

PS. Esko ”Sberbank” Aho olisi pasifistiakin pahempi, desanttia ei pidä missään nimessä valita presidentiksi

+5
AmosAhola
Helsinki

Olen 39-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 11 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan maailmaa parantamaan.

Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa.

amosahola@gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu