Urbaana – hankkeesta tulisi äänestää helsinkiläisten kesken

Olen aikaisemmin kritisoinut sitä, että museovirasto suojelee Helsingissä mm. parkkipaikkoja (Yle 8.4.2020), mutta päivän helmi tulee kaupungin toimialajohtajalta:

Helsingin ydinkeskustaan suunniteltu ”minikaupunki” saa täystyrmäyksen – Ideoijat ovat hakeneet mallia New Yorkista (HS 22.12.2020)

”Baana on pyhä, ja se tulee sellaisena säilymään.”

Kultaiset vasikat ovat huono ohjenuora kaikessa tekemisessä, siispä ehdotan että ottaisimme tässä nimenomaisessa kysymyksessä käyttöön demokratian, ja äänestäisimme siitä josko baanaa voidaan täydennysrakentaa, ja kuinka paljon.

Avoimeen suunnittelukilpailuun voisivat osallistua halukkaat suunnittelutoimistot, eikä kilpailulle tarvitse laittaa muita reunaehtoja kuin että baanan pitää säilyä, katettuna tai ei. Mukana äänestyksessä olisi myös vaihtoehto ”Ei tehdä mitään, baana on valmis.”

Kirjoittaja on Liberaalipuolueen Helsingin piirin varapuheenjohtaja, varavaltuutettu kaupunginvaltuustossa ja pormestarinvaaliehdokas.

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu