Vasemmistohallitus laski verotusta, ihmeiden aika ei ole ohi!

Arpajaisten verokantaa alennetaan väliaikaisesti vuonna 2021 (vm.fi, 15.10.2020)

”Esityksen tavoitteena on turvata Veikkaus Oy:n tuotoista avustuksia saavien tahojen taloudellisia toimintaedellytyksiä.”

Arpajaisveron laskeminen on käytännössä elvyttämistä ja kohdistettu työllistämistoimi, sillä näin järjestöt eivät joudu irtisanomaan.

Aavistuksen kyseenalaista on, että kohdistus ei osu eniten avun tarpeessa oleviin, vaan näihin järjestöihin: HS selvitti: Lähes puolella Veikkaus-miljoonia saaneista yhteisöistä on kytkös puoluepolitiikkaan (HS 19.4.2020)

Eräs veikkausrahoitettujen järjestöjen funktio on nimittäin työllistää ne puolueaktiivit, joille ei löydy töitä julkiselta. Joskus se on jopa primäärifunktio, kuten esimerkiksi tämän hankkeen osalta:

Nämä nallekarkit eivät kuitenkaan juurikaan päädy Kirgisiaan saakka, vaan jäävät pääosin Suomeen:

 

On siis tavallaan totta, että suomalainen voittaa aina.

Se suomalainen et vaan ole sinä, vaan joku jolla on puoluekirja.

 

Kirjoittaja on Liberaalipuolueen Helsingin piirin varapuheenjohtaja, varavaltuutettu kaupunginvaltuustossa ja pormestarinvaaliehdokas.

PS. Vallankumous Kirgisiassa: Parlamentti­talo tulessa, ex-presidentti vapautettu vankilasta, pääministeri erosi (HS 6.10.2020), johtuneeko vierotusoireista?

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu