Veikkauksen edunsaajat olivat kehysriihessä niskan päällä

Kirjoitin viime vuonna, että Järjestöt ovat tämän maan kultainen vasikka (AA 10.9.2020).

Tänään se osoitettiin todeksi:

Tässä ovat hallituksen sovun pääkohdat: Menoja lisätään, veroja korotetaan, keskusta ei saanut vaatimiaan työllisyystoimia (HS 28.04.2021):

Valtiovarainministeriö esitti riihen alla, että menokehyksiin tulisi palata. Silloinkin lisävelkaa otettaisiin tulevina vuosina miljardeilla euroilla. Koska kehykset ylitetään, velkaa joudutaan ottamaan vielä enemmän.

Hallitus ohjaa lisämenoja muun muun muassa Veikkauksen edunsaajille”

Sitä mukaa kun suomalaiset on saatu häviämään Veikkaukselle enemmän, järjestöjen budjetit ovat kasvaneet. Nyt kun suomalaiset hävisivät vähemmän, erotus kuitataan valtion budjetista.

Tämä on luontevaa, koska järjestökentän primääritarkoitus on maksaa palkkaa puolueaktiiveille, eli kyse on de-fakto puoluetuesta.

Kirjoittaja on Liberaalipuolueen Helsingin piirin varapuheenjohtaja, varavaltuutettu kaupunginvaltuustossa ja pormestarinvaaliehdokas.

0
AmosAhola
Liberaalipuolue Helsinki
Ehdolla kuntavaaleissa

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 11 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi.

Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa.

Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön varapuheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu