Veitsiluodon hystereesi ja vasemmistolainen talouspolitiikka

Hallitus lupaa Kemille tukitoimia, ministeri Lintilän mukaan tehtaan lakkautus oli kova mutta odotettu ratkaisu: ”On asioita, joille emme voi mitään” (HS 20.4.2021).

Tuotantolaitosten alasajo on sekä henkilöiden että kansantalouden näkökulmasta aina ikävä juttu. Vasemmistohallituksen työllisyystavoitteen kannalta tämä on kuitenkin mainio mahdollisuus, sillä se voi nyt lapioida aluetukia Kemiin, ja jos yksikin tehtaan työntekijä työllistyy yhtään minnekään, se lasketaan mukaan työllisyystavoitteeseen vasemmistolaisen talouspolitiikan (IS 20.4.2021) mukaisesti. Eikä tämä ole kynnyskysymys edes Keskustalle, sillä valuuhan Kemiin nyt valtion tukijaisia.

Onnea voittajille!

Oikeastaan hystereesi-sumutus on journalistien epäonnistuminen, älkää nyt ihan kaikkea uskoko mitä hallitus teille kertoo, vaikka tautia onkin liikkeellä.

Kirjoittaja on Liberaalipuolueen Helsingin piirin varapuheenjohtaja, varavaltuutettu kaupunginvaltuustossa ja kunnallisvaaliehdokas.

0
AmosAhola
Liberaalipuolue Helsinki
Ehdolla kuntavaaleissa

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 11 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi.

Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa.

Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön varapuheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu