Millä talot jatkossa lämpiää ja autot liikkuu?

Vihreille ei käy öljy, maakaasu eikä muut fossiiliset polttoaineet. Kivihiili ja turve on mustalla listalla. Näin on myös ydinvoiman laita, eikä vihreät hyväksy myöskään vesivoimaa. Eipä vihreät taida enää hyväksyä edes metsän hakkaamistakaan.

Jäljelle taitaa jäädä biokaasu, tuulivoima ja aurinkovoima. Näilläkö talot tulevaisuudessa lämpiävät?

Vihreistä on energian osalta tullut niin sanottu EI-puolue. Ei, ei, ei.

Ilmastonmuutoksen torjumiseen pitäisi saada järkeä ja realismia. Näillä toimenpiteillä sähkönhinta kipuaa huikean korkeaksi. Niinkun se tekee jo nyt. Vaikka sähkönhinta kipuaa korkealle, se ei tarkoita, että sähkön kulutus kasvaa. Päinvastoin, mutta onko tämä näivettymisen tie?

Tiedämme kuitenkin, että energiamuodon valinta on ratkaisevassa osassa ilmastonmuutoksen torjunnassa, ei energiatehokkuus.

Myös vihreiden tulee tehdä kompromisseja omassa energiapolitiikassaan. Biokaasu, aurinko ja tuuli eivät riitä kattamaan koko Suomen energian tarvetta. Millaisen hintalapun ilmastonmuutoksen torjuminen saa jättää köyhän kansan lompakkoon ja pitääkö meidän toimenpiteillä lisätä sähkön kallistumista?

0
annakeikko

anna.keikko@gmail.com

Olen Anna Keikko 35-vuotias kristillisdemokraattien rivijäsen.

Olen uudestisyntynyt kristitty ja nähdäkseni yhteiskuntamme toimii parhaiten kristilliseltä arvopohjalta.

Olen joukkuepelaaja, jolle omaa kannatusta tärkeämpi on puolueen menestys. Haluaisin edistää kristillistä arvopohjaa yhteiskunnassamme.

Koulutukseltani olen laborantti ja kemiantekniikan insinööri.

Olen kokenut ja monessa liemessä keitetty nettijulkaisija. Virheitäkin on tehty.

Olisin halunnut olla kokoomusnuori, mutta arvokonservatiivina valintani kääntyi lopulta kristillisdemokraatteihin. Nyt koen olevani oikeassa puolueessa!

Oon myös instassa, joten jos kiinnostelee seurata enemmän mun touhuja👇www.instagram.com/nuotinvieressaontilaa

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu