Pahuuden alku ja kehto on ”madallettujen odotusten rasismi”, …

… minkä  tiedostavana kärsijänä, uhrina on työtätekevä, lakeja kunnioittava ja veroja maksava kantaväesto, mutta tiedostamattomana uhrina myös suojelukohde itse ja suojelua  harjoittava osapuoli . ”Madallettujen odotusten rasismi” on pitkällä tähtäimellä kaikkein tuhoisinta, koska siitä kärsivät kaikki. ”Madallettujen odotusten rasismi” on bumerangi: se osuu kohteeseen ja osuu myös lähettäjäänsä. Voittajia ei ole laisinkaan.

Ns. ”länsimainen” etiikka, moraali, tasa-arvo, demokratia  ja oikeuskäsityksemme perustuu kristinuskon jaloihin periaatteisiin ja yksilön ja yhteisön henkisen tason kohottamiseen. ”Madallettujen odostusten rasimin” salliminen edellämainittuja hyveitä noudattavassa yhteiskunnassa on kuin syöpä, joka syö kaiken sen hienon ja jalon yhteiskuntamuotomme perusteita, joilleka mm. maamme talous ja hyvnvointi ja turvallisuus perustuu.

 

”Madallettujen odotusten rasismilla” sorretaan työllään itsestään ja perheestään huoltapitävää  kansanosaa

Tämä sortaminen johtaa ennen pitkää kansakuntamme tuhoon. Emme voi  emmekä saa antaa rasismikorttia heiluttelevien eräitten oman maan kansalaisten ja valtiojohtomme (Sipilän 6:n milj e. ”Kansalle kapula suuhun” sensuurin edistämispaketti) ja muualta mahamme luvatta tunkeutuneitten tuhota tasa-arvoisen ja vapaan  ja demokraattisen  yhteiskuntamme, turvallisuutemme, lakimme ja järjestyksemme

 

Ai,  … että olette pudonneet kärryiltä?

Antakaas´ kun selitän sitten tämän ”madallettujen odotusten rasismin”, eli, kun on jo olemassa ihmisryhmä, joka on jo pudonnut järjestelmän ulkopuolelle, ja he ovat suurelta osin lukutaidottomia, jengiytyneitä, käyttävät päihteitä, huumeita, ja näin he työttöminä helposti tekevät rikoksia ja turvautuvat vihaan ja väkivaltaan ja pitävät sitä oikeutettuna, koska maanjohto ja paikallisjohto supportteeraa (tukee) tätä ”madallettujen odotusten rasismia”. Tältä ryhmältä ei edes odoteta parempaa suoritusta elämäänsä varten. Maan johto ikäänkuin nostaa kätensä pystyyn ja sanoo, että eivät mitään voi, ja tekosyynä supporteerauksilleen ja sormienläpikatsomisilleen he sanovat, että kyse on rodullisesta kulttuurista, ja että tätä ”monikulttuurisuutta” tulee tukea, ymmärtää ja auttaa säilymään.

Meillä tähän ”madalettujen odotusten rasismiin” on kuulunut jopa parin sadan vuoden ajan maamme roomaniväestö eli ”kaaleet”, ja myös nyt tänä päivänä lisäätyvässä määrin laittomasti maahamme tunkeutuneet ”pakolaisstatuksen” alla oleskelevat (suurelta osin) nuoret muslimimiehet.

 

Poikkeustilaa pukkaa – sisällissodan uhka

Lukekaa mitä USA:ssa Milwaukeyssä on tapahtunut (Ma 15. 8. -16). Sillä on jo julisettu poikkeustila, ja Liittovaltion kansalliskaarti on pyydettäessä tulossa apuun (on jo hälytystilassa, eli pelättävissä on sisällissota). Tämä Milwaukeen tapaus on vain yksi esimerkki siitä, mitä silmitön anargismi ja  väkivalta saa aikaan. Ja samankaltaista tapahtuu jo Ruotsissa ja Euroopassa, mutta meille ei näistä kerrota valtamedian uutisissa lainkaan. Vain erittäin tuhoisat äärimuslimiterrori-iskut läpäisevät uutiskynnyksen.

Meillä maamme johdon ja maahanmuuttoviraston päällikön ja utaretukijan Päivi Negrin lausunnot ovat suurelta osin yhteneviä Milwaukeen kunnanvaltuutettu Khalif Rainey´n suoranasielle vähättelyille, kun hän selittää väkivaltaisuuksia sanomalla Milwaukeen mustien elävän sorron alla ja kärsivän epäoikeudenmukaisuuksista, köyhyydestä ja työttömyydestä. Eli, kyseseessä on selvästi ”madallettujen odotusten rasismi”. Eli, vielä kerran rautalangasta vääntäen : kyse on samasta asiasta kuin, että köyhyys ja työttömyys antaisi ymmärettävän oikeuden toimia siten kuten mustat Milwaukeyssä tai kuten lukuisiin väkivaltatekoihin ja rikoksiin Eruoopassa ja Ruotsissa syyllistyneet muslimit.

 

Miksi kirjoitin tästä aiheesta? Miksi en vain yksinkertaisesti vaikene sensuurin pelossa, niin kuin muutkin?

Tämä video on vuodelta 2014, mutta nyt jopa entistäin ajankohtaisempi. Onko tämä nuori mies muka rasisti, natsihipsteri, oikeistouusnatsi jne? Ei ole … hän on oikeassa. ”Madallettujen odotusten rasismi” osuu loppujen lopuksi pahiten juuri omaan nilkkaan. Bumerangi.  https://www.youtube.com/watch?v=MurHB3bhcBM

Lue tästä Minna Passin tämänpäiväinen (16.8.-16) artikkeli (HS), otsikolla: ”On tyrperää väittää, että kaikissa ihmisissä olisi jotain hyvää!. http://www.hs.fi/kotimaa/a1471311805431?jako=08e121cb5012c0449413b0c74f92cd55&ref=og-url

Tämä Minnan artikkeli oli kimmokkeena minulle kirjoittaa tämä oma artikkelini, ja myös eilen sattumalta silmiini osunut video (yksi monista tällaisista silmittömästä raakuudesta todistavista). Turvakameran kuvaamalla videolla nuori muslimimies potkii kadulla olleen pienen lapsen (ehkä 4-vuotias) kuoliaaksi vain siksi,  että sattui menemään tämän ohi, ja että lapsi oli siinä sopivasti. Hän lopetti vasta, kun lapsi ei enää liikkunut. Tämä video järkytti minua niin pahoin, että en ole vieläkään selvinnyt siitä, siksi en jaa sitä tässä enkä muuallakaan.  …. Päätin, että taistelen pahuutta vastaan hamaan hautaan asti … jatkuvasta sensuurin pelosta huolimatta.

 

Pelkään marraskuuta, …

… sillä, silloin kaikki pahuus maailmassa ja onnettomuudet huipentuvat

Joko maailma selviää tai ei sitten selviä. Valinta on meidän. Meidän on varauttava pahimpaa. Valtaapitävämme nukkuvat ”Ruususen unta”. Lomailevat ja pakertelevat erilaisten leikkausten parissa, ja  samaan aikaan maailma romahtaa ympäriltämme.

Totaaliromahduksen sattuessa ja etenkin sen jälkeen, ei meillä ole enää mitään mistä leikata. Eikö olisi silloin parempi kuunnella ”varoittajia”, ”näkijöitä”, ja säilyttää olosuhteet sellaisenaan ja varautua pahimpaan. Leikkaamalla ei voi luoda maahamme sellaista maaperää, missä isoin osa kansalaisista kykenisi varautumaan pahimpaan. Jos pitää leikata, niin leikataan suurituloisilta … ei muilta. Oikeudenmukaisuutta ja aitoa välittämistä nyt tarvitaan, ei huonompiosaisen kansanryhmän lisäkurjistamista. Kansan syvät rivit kyllä aavistavat jo mitä on tulossa, mutta köyhin kansanosa ei voi varautua pahimpaan. ”Tyhjästä on paha nyhjästä”.  He tulevat ottamaan vastaan suurimmat ja ankarimmat iskut. He eivät voi lähteä täältä pakoon.

Inframme on tällä hetkellä hyvä ja kestää kyllä pahimman edessä, jollemme lomauta enää yhtään poliisia ja vähennä tuiki tärkeitä palveluja vanhuksille, sairaille, vähäosaisille ja vammaisille. Meidän tulee varata pahimman varalle ruokaa, viljaa ja  lääkkeitä, hätämajoituksia, yms.

Suomen Punaisen ristin (SPR) on tultava pois ”pimeältä puolelta ” ja lopetettava  suomalaisen ja ilmaiseksi luovutentun veren myyminen kalliilla hinnalla ulkomaille. Tämä on kuvottavaa bisnestä. SPR on velvoitettava jakamaan EU:n ruokapaetit oman maamme kantaväestön vähäosaisille (”leipäjonot”).

 

Omavaraisuus kova sana

On varauduttava monella elämänalan sektorilla tulevaa varten. Valtion on uudestaan tuettava esim. maa-  eli kallio- ja pellettilämpöä ja aurinkopaneeleja. Ydinvoimaloitten rakentaminen on keskeytettävä – liian vaarallista.  Voisin tässä kohtaa siteerata Jeesusta: ”Isä, anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä mitä tekevät”. Uraani on loppumassa maailmasta, ja uusiokäyttöisen uraanin (reaktorijätteen ja sekaoksidipolttoaineen  eli MOX´in) käyttö on todella tuhoisaa (vert Japani, Fukushima).

Valtiomme johto teki presidentin tukemana suuren virheen luopumalla viljan varmiusvarastoista: Tämä virhe on todella paha ja tuhoisa, koska valtiomme johto on ajanut samaan aikaan monet ruuantuottajat konkurssiin ja osa valtiomme johdosta on jopa myötämielinen TTIP-sopimukselle. Pian näitä kaikkia ruuantuottajia tarvitaan kipeästi. Paketessa olevat pellot on otettava uudestaan tuotantoon ja myös kaikki lopetetut maa-, maito- ja karjatilat, lampolat, kanalat ja sikalat  Ruotsin rajat on laitettava kiinni. Shengenin sopimus joutaa roskakoriin. Lokakuussa umpeutuu Venäjän ja Suomen välinen rajasopimus. Mitä sen jälkeen`Vapaan liikkumisen aika (ilman viisumia) on ohi.

 

Nyt se on alkanut. Tuho.

Ensimmäinen merkki tuhoaallosta oli ja on edelleenkin valtava muslimivaellus Afrikasta ja Lähi-Idästä, ja toinen on  globaalit ja tuhoisat luonnonmullistukset.

Julkaistu: ma 15.8. -16  STT- AFP : ”Yhdysvalloissa presidentti Barack Obama on julistanut hätätilan tulvista kärsivään Louisianan osavaltioon. Hätätilan julistamisen jälkeen osavaltio voi rahoittaa pelastus- ja raivaustöitä erillisestä hätätilabudjetista. Louisianassa yli 7 000 ihmistä on pelastettu tulva-alueilta. Ainakin kolme ihmistä on viranomaisten mukaan saanut surmansa ja ainakin yksi on kateissa. Tulvat alkoivat rankkasateiden myötä viime viikon lopulla. Sääennusteiden mukaan rankkasateet Louisianassa ja osassa Texasia saattavat jatkua vielä päiviä.” … Siis luonnonkatastrooffit muslsimi-kansanvaellusten lisäksi.

 

Rajansa kaikella … Suomellakin

Emme mitenkään voi pienenä arktisen alueen kansana elättää kaikkia  tänne haluavia ”pakolaisia” Ei edes Eurooppa voi kaikkia tänne pyrkiviä ”pakolaisia” elättää. Sula mahdottomuus, joka johtaa länsimaisen sivistyksen, oikeus-, tasa-arvo- ja demokratiakäsityksen sekä korkean elintason omaavien Euroopan ja Skandinavian maitten totaaliseen tuhoon.

Jokainen maa maailmassa joutuu huolehtimaan omista kansalaisistaan. Autetaan, jos voidaan siellä, missä autettavat ovat, mutta ei  oman maamme vähäosaisten kustannuksella.

Emme saa sallia maahamme laittomasti tunkeutuneitten vieraan vallan kansalaisten vaatia meiltä vastikkeetonta täysylöspitoa, sillä ammoisita ajoista lähtien maailmassa ovat ihmiset itse huolehtineet itsestään ja oman yhteisönsä kehittämisestä.

AnneMargaretaLindell

Olen seonnut jo bannieni laskuissa (lukuisia), eli edelleen tarkkailuluokalla ollaan, joten Sipilän ja Risikon "Kapula kansalle suuhun" sensuurin edistamispaketti puree. Eli ilmeisesti hyvin pahoja ja huonoja aikoja kohti ollaan menossa. Sensuurin alkaminen ja sananvapauden rajoittaminen on ensimmäinen merkki / oire tästä ilmiöstä. Suomen itsenäisyyden alkuvuosikymmenien historia todistaa tämän saman ilmiön, joka nyt toistuu ikävällä tavalla. Pelkään, että myös Uusi Suomi-verkkolehden polittinen linja on sama kuin valtamedialle päättäjien taholta suositeltu linja, eli on aiheita joista ei saa kirjoittaa eikä ääneen lausua: esim. hallituksen linjasta eiräviä mielipiteitä laittomista maahantunkeutujista, uhkaavasta islmisaatiosta, ”Eurostoliitosta”, vapaamuurareista eikä mahdollisen suursodan tai sisällissodan uhasta. Nämä aiheet ovat tabuja, kiellettyjä. Käykääpä vain lukemassa täällä ”Puheenvuosossa” kirjoitusten otsikoita, niin tämä kiellettyjen aiheitten asia valkenee hyvin selkeästi teillekin. Kun ei kuulla. ei puhuta ei nähdä, niin ongelmma ei ole olemassakaan. Kansa on ´sensuurilla hiljennetty, vaikka sananvapautta estävä ennakkosensuuri on kielletty perustuslaissammekin. Alan jo itse tottua tähän sensurointiin, ja siksi sensuroidut ja banneihin johtaneet kirjoitukseni, jotka ovat olleet ´hallituksen haitta-maahanmuuttopolitiikkaa kristisoivia ... ei siis lainkaan rasistisia, ovat turvassa omalla poliittisella blogillani. En ole vähimmässäkään määrin rasisti, enkä kuulu mihinkään äärijärjestöihin kuten esim. äärivihervasemmistoikeistosuvakkien järjestöihin. No, onneksi minulla on tuo oma poliittinen blogi <a href="http://annelindell.blogspot.com" title="http://annelindell.blogspot.com">http://annelindell.blogspot.com</a>. Tavataan siellä ja fb:ssä (pyytäkää kaveriksi). E-meilini: anne_margareta[at]hotmail.com ja puh. 050 5925131. Olen analyyttinen talousosaaja ja olen olluut 26 v. 2:n liikeyrityksen toim. johtajana ja nyt politiikan talouselämän kommentaattori ja analyytikko, taide- ja ikonograafikko ja designeri. Aatemaailmani: En ole (vielä) sitoutunut mihinkään puolueeseen. Olen tällä hetkellä lähinnä 3E("Exit EU Euro")-aatteen kannattaja (keksin tuon 3E-termin loppuvuodesta 2013). Olen raitis ja edelleenkin sinkku ja aidosti uskovainen eli uudestisyntynyt kristitty. Erosin ev. lut. kirkosta marrask. 2012 juuri uskoni vuoksi. En voinut jakaa arkkipiispa Mäkisen käsitystä Raamatusta ja uskosta. Olen opiskellut jopa teologiaa Åbo Akademissa 3,5 v. kunnes uskoni vuoksi lopetin seilläkin (sama juttu kuin arkkipiispan kanssa)- minusta piti tulla e. lut. kirkon sairaalapappi ... se oli haaveeni.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu