Eduskunta ansaitulla talvilomalla…

Eduskunta viettää parhaillaan ”ANSAITTUA” noin puolentoista kuukauden mittaista talvilomaa. No, vaatiihan raskas työ vastineensa.

Jos joku väittää, ettei eduskuntatyö ole raskasta, niin asettakaa mielessänne itsenne tehtävään, johon päästäkseen sinun tulee ensin kansalaisille vannoa olevansa heidän asialla ja sitten eduskuntaan päästyäsi olet koko hartiavoimin ajamassa alas koko maata ja luovuttamassa itsenäisyyttämme vieraisiin käsiin, tai vähintään hyväksyt edellä mainitut hiljaa olemalla.

Toki hallitus on lomista huolimatta ”laitettu” pohtimaan, millä konsteilla kansalaisiin saataisiin lietsottua lisää kuolemanpelkoa, miten jokainen saataisiin ottamaan koronarokote ja millaisilla poikkeustoimilla saataisiin lisää talousahdinkoa aikaiseksi.

Miettikää, hallituspuolueiden höperöimmät edustajat ovat jopa vihjailleet, että tarvittaessa pitäisi muka keskustella pakkorokottamisesta.

Oppositiolla taasen on kissan päivät. Hyvien hiihtokelien siivittämänä ei tarvitse kuin hiljaa olemalla siunata hallituksen toiminta lomien aikana.

Olen saanut valtavasti yhteydenottoja huolestuneilta kansalaisilta, jotka pelkäävät tulevansa pakkorokotetuksi. Olen heille sanonut ja sanon sen myös tässä, syttyköön vaikka sota, mutta sellaisen asian emme anna toteutua.

Eilen minulle soitti eräs lääkäri. Pohdimme, miten otamme härkää sarvista tässä rokote ja korona-asiassa. Kasaamme nyt työryhmää, jossa on mukana useita lääkäreitä ja aloitamme työstämään aloitetta, jonka tulen jättämään eduskunnan käsiteltäväksi mahdollisten muiden uusien aloitteiden kanssa heti kun eduskunta palaa lomaltaan.

anoturtiainen

- Kansanedustaja - Perheenisä - Kuntavaltuutettu - Yrittäjä - Voimanoston Maailmanmestari - Voimanoston Maailmanennätysmies

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu