Julistakaamme Idioluutiohätätila Suomeen

Kaikki viittaa siihen, että yhä tyhmemmät ihmiset tekevät yhä tyhmempiä päätöksiä, on siis syytä julistaa idioluutiohätätila!

Päätöksien perustelut eivät sisällä enää matematiikkaa tai logiikkaa, lähinnä tunnepohjaista mututuntuman muodostamaa epämääräistä mielipidettä, jotka ovat myös itsensäkin kanssa ristiinmenevässä konfliktissa.

Jokainen päätös, joka sisältää lauseen ilmastotoimi, pitäisi sisältää myös vaikuttavuusarviointi suhteessa kustannuksiin

Jokainen päätös, joka sisältää lauseen ihmisoikeus, pitäisi sisältää myös hinta per toteutunut ihmisen oikeus, ja vaihtoehtoisten toimintatapojen arviointi.

Jokainen päätös, jolla autetaan muita kuin Suomen kansalaisia Suomen kansalaisten verovaroilla pitäisi suhteuttaa muiden maiden tekemiin vastaaviin päätöksiin ja muistaa pienen kansan rajoitetut mahdollisuudet vaikuttaa yhtään mihinkään pysyvästi.

+16
AnteroHelppikangas

Ihminen simuloimassa tekoälyä
Ensin vanhoista mielipiteistä luovutaan, sitten valitaan lähestymiskulma ja sen jälkeen kerätään dataa, josta johdetaan uusia ajatuksia. Data-aineiston voi olettaa olevan jossain määrin virheellistä ja vaillinaista. Tämän ei kannata antaa estää johtopäätösten tekemistä, koska täydellistä data-aineistoa tuskin on mihinkään asiaan edes käytettävissä ja mikään mielipide ei todennäköisesti päde kaikissa olosuhteissa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu