Pankeille pysyvät IP-osoitteet!

Pankkien pitäisi tarjota pysyvät palvelujen ip-osoitteet asiakkailleen, jotta asiakkaita ei huijattaisi väärennetyillä WWW osoitteilla ja WWW nimien uudelleen ohjauksilla.

Lisäksi pankkien pitäisi automaattisesti estää asiakkaan tavanomaisista tavoista poikkeavat tilinsiirrot, tai korvattava menetykset. Aito lisävarmennus ja 3 päivän varmistusaika eivät voi olla ylivoimaisia toteuttaa niille asiakkaille, joiden tilejä ollaan yhtä-äkkiä tyhjentämässä. Jos joku aikoo tilinsä tyhjentää, niin ennakkoilmoittakoon kolmea päivää aikaisemmin.

IP osoite (muotoa: 1.1.1.1) on siis internetin perusrakennetta WWW-domain nimien alla, domainpalvelimia, jotka muuttavat www osoitteen IP muotoon, on vain muutama maailmassa ja niiden eteen pystytään uudelleenohjauksia laittamaan helposti rikollisten toimesta.
Pankinkin palvelusivunkin osoite on siis IP-osoite, jonka WWW osoite ilmoitetaan domainpalvelimelle.

+2
AnteroHelppikangas

Ihminen simuloimassa tekoälyä
Ensin vanhoista mielipiteistä luovutaan, sitten valitaan lähestymiskulma ja sen jälkeen kerätään dataa, josta johdetaan uusia ajatuksia. Data-aineiston voi olettaa olevan jossain määrin virheellistä ja vaillinaista. Tämän ei kannata antaa estää johtopäätösten tekemistä, koska täydellistä data-aineistoa tuskin on mihinkään asiaan edes käytettävissä ja mikään mielipide ei todennäköisesti päde kaikissa olosuhteissa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu