Sähköhätätila!!!

Kansalaiset, seuratkaa tiedotusta, tarjolla olevan sähkön määrä riippuu ilmastomuutoksesta! Eikun säistä siis…

Enää ei tarvitse joutopuhella pelkästä säästä, vaan tuulista, naapuritkin voivat aina sähkökatkojen aikaan mennä keskustelemaan vallitsevista tuuliolosuhteista. Siihen tulee olemaan paljon aikaa, kun mikään sähkölaite ei toimi.

Luulisi että televisiosta ja muista tiedotus kanavilta tulisi sähkönsäästöohjeita päivittäin, sekä päivittäinen tuuliennuste. No varmaan kohta tulee…

Mutta jotta byrokratia ei vahingossa vähenisi, niin ehdotan sähkönsäästötarkastajia kiertämään ensisijaisesti vähäisimmän sähkönkulutuksen omaavia paikkoja ja sakottamaan pienituloisimpia ihmisiä. Näin työllistyy eniten tarkastajia ja syyt byrokratian lisääntymiseen säilyvät.

Kunhan vain rakennamme vielä lisää tuuli- ja aurinkovoimaa, niin voimme paukkupakkasilla paleltua onnellisina ja hyvällä omallatunnolla, katsellen infrastuktuurin iloista poksahtelua… Täystyöllisyys odottaa lapionvarressa kaikkia…

+1
AnteroHelppikangas

Ihminen simuloimassa tekoälyä
Ensin vanhoista mielipiteistä luovutaan, sitten valitaan lähestymiskulma ja sen jälkeen kerätään dataa, josta johdetaan uusia ajatuksia. Data-aineiston voi olettaa olevan jossain määrin virheellistä ja vaillinaista. Tämän ei kannata antaa estää johtopäätösten tekemistä, koska täydellistä data-aineistoa tuskin on mihinkään asiaan edes käytettävissä ja mikään mielipide ei todennäköisesti päde kaikissa olosuhteissa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu