Alkusanat

Perustin blogin. Blogien kultakausi oli ehkä joskus 15 vuotta sitten, joten tervetuloa menneisyyteen.

Blogilla on kaksi tarkoitusta: toimia ensinnäkin eräänlaisena lukupäiväkirjana sekä toiseksi alustana yhteiskunnallisille pohdiskeluilleni.

Ensimmäisen tarkoituksen toteuttamiseksi kirjoitan tähän blogiin kirja-arvioita. Nämä voivat olla lyhyempiä tai pitempiä kirjoituksia. Niissä saattaa olla kirja-arvioista tuttuja rakenteellisista ja sisällöllisistä asioista, mutta toisaalta ne voivat olla myös hajanaisempia tekstikokoelmia siitä, mitä olen ajatellut kirjaa lukiessani.

En aio kirjoittaa kaikesta lukemastani, enkä välttämättä siinä järjestyksessä, jossa olen tekstejä lukenut. Aion toisin sanoen pitää formaatin aika väljänä, tarkoitus on pitää tätä harrastuksena, josta on enemmän iloa kuin vaivaa.

Blogin toisena tarkoituksena on pohtia yhteiskunnallisia ja poliittisia kysymyksiä. Jos ja kun käytän tätä blogia myös tähän tarkoitukseen, palaan siihen myöhemmin paremmalla ajalla.

Korviini on kantautunut, että Instagramissa on aktiivisia kirja-aiheisia tilejä, ja Insta taitaa muutenkin olla monille ikäisilleni tärkein somekanava nykyään. En ole ollut Instassa aiemmin, mutta jotta tämä blogi ei olisi aivan postimerkkeilyyn vertautuva reliikkinen harrastus, perustin nyt myös Insta-tilin, johon linkitän blogimerkintöjä hashtageilla #kirjagram ja #kirjagramsuomi.

Antti Kääriälä
Sosialidemokraatit Helsinki

Kirjoitan yhteiskunnasta ja politiikasta sekä lukemistani kirjoista. Ehkä jostain muustakin, katsotaan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu