Onkohan noi venäläiset vähän hölmöjä?

Mitä kauemmaksi yhteiskunta ajautuu totuudesta, sitä enemmän se vihaa niitä, jotka puhuvat sitä.” – George Orwell

Mitäköhän noi venäläiset oikein ajattelee? Lähtevät valloittamaan Ukrainaa 150 000 sotilaan voimin, kun vastassa on 200 000 sotilaan ukrainalaisarmeija plus 900 000 reservi. Siis alivoimalla valloittamaan koko Ukrainaa! Eikö ne ole kuulleet siitä sotilaallisesta nyrkkisäännöstä, että valloittamiseen tarvitaan kolminkertainen määrä joukkoja verrattuna puolustajiin? Tämän säännön mukaan venäläisjoukkoja olisi pitänyt siis olla 22 kertainen määrä toteutuneeseen nähden. Onkohan noi venäläiset vähän hölmöjä?

Mitäköhän noi venäläiset oikein ajattelee? Uhkailevat käyttävänsä kemiallisia aseita ja sitten vielä ydinaseitakin. Eikö ne tajuu, että koko maailma tulisi vihaamaan niitä sen takia? Ja siis se törky mitä niistä tulisi kantautuisi aika varmasti tuulen mukana rajan yli myrkyttämään omaa kansaa. Onkohan noi venäläiset vähän hölmöjä?

Mitäköhän noi venäläiset oikein ajattelee? Saavat vallattua Zaporizzjan ydinvoimalan, mutta sitten alkavatkin pommittamaan sitä. Siis omaa hallitsemaansa aluettaan! Eikö niitä yhtään kiinnosta ydinonnettomuuden vaara tai edes omien sotilaidensa hyvinvointi? Onkohan noi venäläiset vähän hölmöjä?

Mitäköhän noi venäläiset oikein ajattelee? Tuhoavat Nordstream 1 ja 2 kaasuputket, vaikka vieressä menisi Norjan ja Puolan välinen tuliterä kaasuputki, jonka olisi voinut tuhota sen sijaan. Mutta siis päättävätkin tuhota omia kaasuputkiaan! Ja siis eikö ne tajua, että ne olisivat voineet kiristää Saksaa ja muuta Eurooppaa kaasutoimituksilla koko syksyn ja kylmän talven, mut nyt se ei ole enää mahdollista. Onkohan noi venäläiset vähän hölmöjä?

Mitäköhän noi venäläiset oikein ajattelee? Pommittavat Kiovaa ja muita Ukrainan kaupunkeja kostona Krimin sillan iskusta. Siis tekevät terrori-iskuja! Miksei ne tee niinku Ukraina teki, sabotaasia, eli käytä rekkoja täynnä räjähteitä? Ei, ne haluaa olla terroristeja. Onkohan noi venäläiset vähän hölmöjä?

Mitäköhän noi venäläiset oikein ajattelee? Ampuvat viimeiset rakettinsa Ukrainaan kostaakseen Krimin siltaiskun. Siis tuhlaavat viimeiset ammuksensa jälleen kerran, kuten on sodan alusta alkaen uutisoitu:

Miten ne kuvittelee voittavansa sodan ilman pommeja? Onkohan noi venäläiset vähän hölmöjä?

Onneksi suomalainen media raportoi asioista aina todenmukaisesti, puolueettomasti ja terävintä logiikkaa käyttäen, eikä kyseenalaista Euroopan korruptoituneimman valtion, joka on sodan toinen osapuoli, tiedonantoja, puhumattakaan aina luotettavista länsimaisista tiedustelupalveluista. Ja onneksi suurin osa suomalaisista ymmärtää olla käyttämättä omia aivojaan ja luottaa kuuliaisesti itseään viisaampien tarjoilemiin kiistattomiin totuuksiin. Mehän ei hölmöjä olla!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu