Arto pohtii ”Drugs” myymälää.

Arto kun ei kestä kritiikkä minulta ja on estänyt kommentoinnin täysin, omistetaan yksi kirjoitus hänelle, kommentoida hän saa vapaasti vasta-argumentein.

————————————————————————————–

”kannabis, kovemmat aineet, kieltolaki – ehkä tyhmiä kysymyksiä

Nk. huumausaineet (pl. lääkärin määräämät) ovat olleet Suomessa pitkään kiellettyjä ja niiden käyttö, välittäminen ja myyminen on kriminaloitu.

Onko niin, että sillä on käyttöä ehkäisevää vaikutusta? Ajattelen itse vanhan liiton miehenä, että en haluaisi harjoittaa sellaista josta seuraa ikävyyksiä (rangaistus, seurannaisilmiöt)…

Onko niin, että jos kaikki huumeidenkäyttö (Teppo esittänyt) laillistettaisiin ja niitä myytäisiin Drugissa, niin kaikki yläikäiset saisivat ostaa niitä hyllyltä?

Vai onko sitten kuitenkin niin, että vain kannabis pitäisi laillistaa?

Vai niinkö, että kannabiksen käytöstä ei pitäisi rangaista? 

Jos kannabikselle asetetaan joku hinta Drugissa, niin onko niin, etteivät ”rikolliset” myisi sitä halvemmalla?

Vai tarjoaisivatko ”rikolliset” sitten kovempaa kamaa kannabista halvemmalla?

Ostavatko käyttäjät kannabista ”rikollisilta” vai kasvattavatko sitä itse?”

http://artoollikainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/280309-kannabis-kovemmat-aineet-kieltolaki-ehka-tyhmia-kysymyksia

———————————————————————————————

Tuossa hänen blogi, aletaan perkaamaan.

 

Tyhmiä kysymyksiä ei ole, aina parempi kysyä, kuin luulla.

Suomessa käytön kriminalisoiminen meni arvalla eduskunnassa, mitään evidenssiä ei ole että rankaisupolitiikka vähentäisi käyttöä-kokeiluita, ei se peloitteena toimi jos melkein puolet nuorista aikuisista on ainakin kokeillut laitonta päihdettä.

Huumeet on niin laaja käsite, että eri aineryhmät tarvitsee erilaiset jakelukanavat, psykedeeleille ja kannabikselle on jo toimivat, päihdeapteekkia on mietitty ”koville”. Huumeidenkäyttö dekriminalisoidaan, huumeet laillistetaan, termit haltuun. Totta kai kaikki täysivaltaiset aikuiset saa päihtyä haluamallaan tavalla, mikä valtio siihen on puuttumaan, markkinoiden ja aineiden turvallisuudesta huolehtiminen on heidän harteillaan, kuten alkoholin kanssa.

Kannabis pitää ehdottomasti LAILLISTAA, tässä enää mitään dekriminalisaatiota sen osalta tarvita, kun selkeästi näkyy, ettei siitä ole haittoja lisääntynyt, teinien kokeilut jopa vähentyneet ja verotulot päälle, eikä minkään huumausaineen käytöstä pidä rangaista.

Ei rikollisilla ole mahdollisia samanlaiseen teolliseen tuotantoon, kannabiksen hinnat on Suomessa pilvissä, pun intended. Kovempaa kamaa diilerit nyt tyrkyttää niille jotka kannabista menee ostamaan, ainoa mikä tukee porttiteoriaa on se, että samat myyjät haldaa kaiken, siksi eri jakelukanavat.

Laillistamisen jälkeen veikkaan että suurin osa ostaa myymälöistä, mutta toki harrastajat kasvattaa, kuten esim chilejä.

 

Olepa hyvä Ollikainen.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu