Kokoomus kaverikapitaleista aidosti talous-, sekä arvoliberaaleiksi?

Nyt olisi sen paikka, kun en ainakaan minä tiedä mikä on Kokoomuksen nykyinen linja, ilmeinen identiteettikriisi päällä.

Tähän kirjoitukseen ajoi kolme asiaa:

  1. Itselläni ei ole oikein puoluetta mitä äänestää. Liberaalipuolue on toki lähellä, mutta pienpuoleita olen äänestänyt tarpeeksi, eikä Vihreätkään ole paria poikkeusta lukuunottamatta oikein säväyttänyt positiivisesti viime aikoina.
  2. Kokoomus aidosti arvo-talousliberaaliksi Eurooppalaiseksi puolueeksi, voiko sellainen onnistua? Kokoomus kovasti tykkää viestiä, että ovat talousliberaaleja ja vapaan markkinatalouden ylimpiä ystäviä, mutta ihan yhtä haitallista politiikkaa se kaverikapitalismikin on, kuin shampanjasosialismi markkinoille. Molemmista olisi pikimmiten päästävä eroon.
  3. Nykyinen Kokoomus on hukannut täysin linjansa, viestintä on todella surkeaa ja sekavaa, sekä eroaa lähes täysin puhujasta riippuen. Omasta mielestä nyt olisikin paras aika tehdä selkeä linjanveto, minkälaisena puolueena äänestäjät haluaa Kokoomuksen tuntea. Suomeen tarvittaisiin aito liberaali puolue, siis niin arvo- kuin talousliberaali, sille kyllä kysyntää löytyy, varsinkin nuorista joilla yrittämishenkeä aivan eri lailla kuin edellisillä sukupolvilla, eikä arvotkaan ole tunkkaiset, maailman kansalaisia. Nykyinen yrityskulttuuri on vain kaverikapitalismin ja shampanjasosialismin alistamien markkinoiden takia sellainen, ettei se kuin rohkeimpia kutsu tekoihin asti. Täytyy toivoa, että Kokoomuksesta vielä kuoriutuu liberaali puolue, eikä PS:n hännystely, epäratkaisukeskeinen mölinä salissa ja linjat jotka vaihtuu puhujan mukaan jatku kauaa, ihan Kokoomuksen itsensäkin kannalta.
0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu