Venäjämielisten Autokulkue peruttava.

Sunnuntaina Suomessa järjestetään Autokulkue nimellä ”voitonpäivän paraati” venäjämielisten toimesta, RuFi on tätä järjestämässä.
Jessika Aron tekemässä selvityksessä on paljastunut kaikenlaista keljua tämän häppeningin ympäriltä, kuten väkivaltaan yllyttämistä, vihaa ukrainalaisia kohtaan, nyt puhuvat jo että toisivat aseita mukanaan. Ihmettelen että tällainen ”paraati” sai luvan yleensäkään nykyisessä maailmanajassa. Toki mielenosoitusoikeus typerienkin asioiden puolesta on vahva ja se on sallittua, mutta nyt kun alkaa paljastua tuollaista tämän kohdalla, toivoisin että viranomaiset arvioisivat tilanteen uudelleen ja lupa peruttaisiin.

”Ruutukaappauksista näkyy, että venäjänkielisessä WhatsApp-ryhmässä levitetään väkivaltaan yllyttävää materiaalia ja Kremlin vihapropagandaa ukrainalaisia vastaan.
Noin 80 hengen ryhmä on perustettu huhtikuun puolivälissä, ja se on nimetty Autokulkueeksi. Se on perustettu tukemaan autokulkuetta, joka järjestetään Suomessa toukokuun 8. päivänä eli ensi sunnuntaina, päivää ennen Venäjän niin sanottua Voitonpäivää. Kulkueen tavoite on tukea Venäjää.
Osa keskustelijoista on kehottanut muita tuomaan aseen mukanaan kulkueeseen. Muutamat ovat valokuvanneet itsensä aseen kanssa ja lähettäneet kuvan muiden nähtäväksi luoden käsityksen siitä, että he hyvinkin voisivat aseen tuoda mukanaan.”

+14

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu