PerSujen suurin uhka on PerSut itse.

Tätä oli pakko alkaa pohtimaan pidemmän aikavälin tuotoksena.

Perussuomalalaista politiikkaa todella varjostaa vain ja ainoastaan Perussuomalaisten tapa katkoa kaikki yhteydet, kaikki mahdolliset sillat ja arvomaailmat muiden puolueiden kanssa.

En usko, että PerSujen voittokulkua voidaan pysäyttää. Mutta se minkälaista politiikkaa puolue alkaa tekemään ilman minkäänlaista yhteyttä muiden puolueiden arvomaailmaan, tai muiden puolueiden ajatuksiin, tulee vielä koitumaan PerSujen suurimmaksi ongelmaksi. PerSut on kerta toisensa jälkeen osoittanut olevan valitettavasti se populistinen puolue, joksi sitä jo Timo Soinin aikana nimitettiin, eikä tilanne näyttäisi olevan menossa parempaan. Päinvastoin; suunta on huonompi kuin aikoihin.

Tämmöinen sisäministeri meillä on. Asa pitää korjata tuota pikaa.

Posted by Jouko Ylämäki on Thursday, November 21, 2019

Tällä hetkellä Perussuomalaiset ovat luvanneet ratkaista kaikki suomessa olevat ongelmat ja mikä surullisinta, kaikkien suomalaisten ongelmat. Tähän ryhmään ei kuitenkaan olla mahdutettu mm. naisten asemaa ajavia tahoja, joita siis edustavat Persujen itsensä viholliseksi mieltämät vihervasemmistolaiset naiset, työvoiman aseman parantamista ajavat poliittiset linjaukset ja näihin myönteisesti vaikuttamaan pyrkivät, persujen itsensä viholliseksi mieltämät vihervasemmistolaiset tai Seksuaalivähemmistöjen ihmisarvon asialla toimivat, persujen itsensä vihollisekseen mieltämät vihervasemmistolaiset puolueet.

Tosiasiassa, PerSujen suurin uhka on siinä, etteivät he edistä kuin hyvin kapeaan muottiin mahtuvan Suomalaisuuden mielikuvan asiaa ja siinä, että käytännössä heidän puolelleen asettuvat toistaiseksi Kristillisdemokraattinen puolue ja kokoomus. Uskoisin, että Kokoomuksen ajattelussa PerSut ovat likaisentyön tekijöitä ja sumuverho kaikessa siinä mitä kokoomus haluaa omalla hallituskaudellaan saada aikaiseksi. Krisitillisdemokraatit taasen tulevat kaventamaan yhdessä perusuomalaisten uskonnollisen ja konservatiivisen siiven kanssa yksilönvapauksia, seksuaalisten vähemmistöjen oikeuksia ja lopulta varmaankin ihan kaikille Suomalaisille tutun suomalaisuuden ilmentymisen muotoja varsin karkealla kädellä.

Tämä omalta osaltaan tullee aiheuttamaan sen, että kompromisseihin ei Suomalaisessa politiikassa ole enää tarvetta.

Tämä omalta osaltaan tullee myös koskettamaan kaikkia niitä tahoja, jotka eivät alistu tämänkaltaisen politiikan alaisuuteen. Vähin äänin me taidamme tulla näkemään myös sen vaiheen, jossa Poliittisesti eri mieltä olevien ”oikeus suomalaisuuteen” voidaan kyseenalaistaa. Politiikan näkövinkkelistä tilanne on huolestuttava. Mielenkiintoiseksi ja varsin hämyisäksi jäänee se, minkälaiseen hallitustoimintaan PerSut päätyvät tulevaisuudessa. Näin vihervasemmistoa äänestäneen naisen miehenä ja tytärpuolen isäpuolena on pakko sanoa, että kovin henkilökohtainen on se viesti, joka Perussuomalaisten Suomalaisuudessa kaikuu.

anttiolavisalonen

Perheellinen, agnostikko, nuorisopsykiatrian - ja lastensuojelun parissa työskentelevä, Ihmisestä aidosti kiinnostunut, Yksityisenä henkilönä palveluita tarjoava miekkonen Pirkanmaalta. Tarkemmin ottaen Nokialta. "Aut viam inveniam aut faciam - Semper Fidelis."

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu