Halla-aho yrittää siedättää meillä persujen natsiyhteyksiä

Taustalla kuva viime vuoden Kukkaisvirta 188-mielenosoituksesta. Kuva "olen duunari

Heinäkuun alussa hämmästeltiin Kansallismielisen liittouman kesäleiriä, jossa tehtiin ampumaharjoituksia vasemmistopoliitikkojen ja juutalaisen George Sorosin kuvaan. Halla-aho väitti, että Kansallismielinen liittouma ”on hänelle tuntematon suuruus” , vaikka hän oli jo viime elokuussa kommentoinut samaisen järjestön tekemisiä ja perussuomalaisten kytköksiä. Ensi sunnuntaina Kansallismielinen liittouma järjestää Turussa kukkaisvirta 188-tapahtuman, jossa puhujana on perussuomalaisten kansanedustaja Vilhelm Junnila. Myös natsistinen Pohjoismainen Vastarintaliike on ilmoittanut tulevansa mielenosoitukseen . Jussi Halla-aho pitää Junnilan osallistumista hyvän asiana.

”Ampumaharjoitusleirin” järjestäjistä ja osallistujista perussuomalaiset erottivat jo pitkään puoluejohtoa ärsyttäneen Terhi Kiemungin, mutta muita järjestöön osallistuvia perussuomalaisia, tamperelaisia Seikku Kaitaa ja Elisa Hiltusta, helsinkiläistä Karin Zeigeriä sekä Mika Schwachia ei ole ilmeisesti sanktioitu mitenkään, eikä myöskään leirin paikallista järjestäjää joka on Ruoveden perussuomalaisten hallituksen puheenjohtaja.

Kuten perussuomalaisten nuorten kohussa, Halla-aho käyttää tilannetta vain erottaakseen epälojaaleja jäseniä. Suurin osa natsien yhteistyötahoista saa jäädä puolueeseen, ja lisäksi Halla-aho pyrkii jatkuvasti laajentamaan hyväksytyn ja odotetun äärioikeistoyhteistyön rajoja. Nyt perussuomalainnen kansanedustaja on puhumassa natsien järjestämässä mielenosoituksessa ”yksityishenkilönä”, ikäänkuin kansanedustaja olisi koskaan ”yksityishenkilönä” missään poliittisessa tilaisuudessa. Tämä on eräänlaista siedätyshoitoa. Tehdään askel askeleelta suoraviivaisempaa yhteistyötä ja radikaalimpia kannanottoja, ja katsotaan koska vastareaktio tulee liian kovaksi. Mikäli paheksunta kasvaa suureksi, tehdään irtisanoutuminen ja sitten viritellään taas joku yhteistyökuvio.

Tämä kehitys on syytä pysäyttää. Erityisesti yhteistyötä perussuomalaisten kanssa kaavaileville kokoomuslaisille on syytä osoittaa ettei nykymuotoisia perussuomalaisia voi hyväksyä osaksi Suomen politiikkaa.

Siksi on tärkeää osallistua ensi sunnuntain Turku ilman natseja -mielenosoitukseen, jossa vastustetaan Kansallismielisen liittouman tapahtumaa. Mielenosoitus facebookissa:

https://www.facebook.com/events/469217840539893/

Bussikuljetus Helsingistä

https://www.facebook.com/events/676978259438230/

Bussikuljetus Tampereelta:

https://www.facebook.com/events/714234462354316

Bussikyytien viimeinen ilmoittautumispäivä tänään!

 

 

 

anttirautiainen
Helsinki

Influensseri, elämävalmentaja ja motivaatiopuhuja.
https://linktr.ee/arautiainen

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu