Puhe Helsinki ilman natseja -mielenosoituksessa 6.12.2021

Kiitos että teitä on täällä näin monta. Laskin marssilla 1500 osanottajaa, meitä on jälleen enemmän kuin äärioikeiston soihtumarssin osanottajia. Tänään onkin erityisen helppoa vastustaa tuolla soihtujen kanssa rinta rinnan marssivia persuja ja natsifriikkejä, erityisesti nyt kun viisi heidän samaan aatteelliseen jatkumoon kuuluvaa aatetoveriaan on kopissa joukkomurhan suunnittelusta.

Kynnys vastustaa kaikkien EU-maiden hyväksymää virallista rasismia on korkeampi. Turvapaikanhakijoita kuolee pakkaseen Puolan rajalle ja työnnetään takaisin mereen Kreikan saaristossa. Aseettomien ihmisten kerrotaan olevan ”aseita”. 70 vuotta sitten perustettua kansainvälistä turvapaikkajärjestelmää ollaan heittämässä roskiin. Valtaa pitävät demarit ja liberaalit kertovat meille, että meidän on oltava rasisteja, jotta rasistit eivät pääsisi valtaan. Tämä on täyttä paskapuhetta.

A-ryhmä onkin mukana muiden ryhmien kanssa suunnittelemassa toimintaa laittomia takaisintyöntöjä vastaan. Kokoonnumme 18.12. Elielinaukiolla klo 15:00 ja vaadimme loppua takaisintyönnöille. Ota mukaan taskulamppu tai muita valoa tuottavia esineitä – marssimme tuo valoa Euroopan ylle laskeutuneeseen pimeyteen. Seuraa uutisia tulevasta aktiosta A-ryhmän sosiaalisesta mediasta.

+2
anttirautiainen
Helsinki

Esittelyni löytyy täältä: http://anttirautiainen.livejournal.com/profile
Ask.fm: http://ask.fm/AnttiR
Twitch: https://www.twitch.tv/arautiainen
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCjyKQiYgSwFGihpsz27BvHw

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu