Turtiaisen sota Pride-saatanaa vastaan – saako naapurin tontilla tehdä kansanmurhan?

Ano Turtiainen availee Twitterissä syvimpiä tuntojaan:

 

”Lipuilla ilmaistuna Ukrainan tontilla on vastakkain Venäjän lippu vs pride = saatanan lippu. Tämän maailmansodan erittäin verisessä lopussa (veikkaan tällä vuosikymmenellä) korkeimman voimalla saatana vangitaan tuhanneksi vuodeksi.

#lopunaika”

 

 

https://twitter.com/TurtiainenAno/status/1519246631446716416

 

Sanamuodot ovat likimain yhtenevät Moskovan patriarkka Kirillin kanssa. Samoja mantroja on toistanut myös mm. Putinin keskeinen tukija Konstantin Malofejev:

 

https://euvsdisinfo.eu/kremlin-evokes-satan-in-support-of-the-war/

 

Kyseinen oligarkki on ollut vahvasti vastuussa Ukrainaan kohdistuvista aggressioista aina Krimin valtauksesta lähtien. Hän on myös keskeinen rahoittaja ja ohjailija eurooppalaisille äärioikeiston puolueille ja antigender-liikkeelle, jonka Suomen konttorina toimii Aito avioliitto –yhdistys, ja jonka tukea on käytetty Päivi Räsäsen kampanjassa.

 

Tähän asti en ole nähnyt näin suoraa avautumista siitä, että Suomessakin Putinin sodan tätä keskeistä tavoitetta sateenkaari-ihmisten likvidoimiseksi hehkutetaan näin suoraan ja uskonnollisin sanankääntein. Mainitsemani uskonnolliset piirit ovat olleet asiasta hiljaa, mutta eivät ole irtisanoutuneet, saati sitten irrottautuneet Malofejevin ja kumppaneiden rahoittamasta verkostosta. Unkarin samaan teemaan liittyviä ikäviä tapahtumia on kyllä muistettu riemuita. Unkarin politiikka kietoutuu hyvin syvälle Turtiaisen kuvaamaan taisteluun, jossa se sijoittuu ”saatanaa ”vastaan taistelevaan rintamaan – Malofejevin ja kumppaneiden ohjailemat järjestöt siinäkin keskeisinä elementteinä. Samaan rintamaan asettuu myös Päivi Räsäsen agenda ja sen venäläiseen rahaan nojaava kampanja:

https://suomenkuvalehti.fi/kotimaa/kanava-paivi-rasasen-oikeudenkaynti-on-maailman-aarikonservatiiveille-osa-suurta-taistelua-euroopan-sielusta/?shared=1212898-142a5188-999&utm_medium=Social&utm_source=Twitter#Echobox=1646749701-1

+13

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu