Guggenheim vielä kerran

Olen seurannut ko. hanketta koskevaa keskustelua enemmän kuin huvittuneena. Lasten hiekkalaatikkoleikkeihin kun ei viitsi puuttua, muuta kuin, ”nyt syömään”, huudahduksella. Olkoon tämä ainoa kannanottoni.

No alunperinhän kysymyksessä on pääkaupungin oma juttu, johon valtion varoja ei alunperin pitänyt laittaa lainkaan. Uskokoon ken haluaa.

Oletetaan, että tämä alkuperäinen ajatusmalli, siis pelkästään hesalaisten rahaa ja yksityistä hankkeeseen käytettäisiin. OK. Nythän on tuhannen oravannahan paikka toteuttaa sitä demokratiaa. Kunnallisvaalit lähestyvät ja olisi helppo samalla laittaa äänestyslipukkeeseen pääkaupungin alueella kysymys. Haluatko Guggenheimin kyllä vai ei, pistä rasta ruttuun?

Simppeli vaihtoehto toteuttaa suoraa kansanvaltaa, eikä tarvitse pitkin maailmaa kuuluuttaa demokratian irvikuvista  tms. Kenellä hanketta puoltavalla päättäjällä on rahkeita kannattaa ehdotustani? Käsi ylös.

 

AOBrusi
Sitoutumaton Kaarina

Eläkkeellä 1956 Jyväskylässä syntynyt ja Kaarinan Hovirinnassa majaileva kansalainen. Voi bongata Kallenraitilla pienen koiran hihnan päästä.

Ei vuosimalli mitään ratkaise. Kilometrit mittarissa merkitsevät enemmän.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu