Kenen moka euro on?

Juu tai ei enää riitä. Valuutta on euro. Ne jotka ajavat euron ja euroopplaisen liittovaltion asiaa ovat yksinkertaisesti väärässä. Kauppa. vienti ei toimi vaikka miten kreikkalaista, brittiläistä, eestiläistä, saksalaista. puolalaista ja mitä meitä onkaan.

 

Ei meillä ole ongelmia. Vai onko? Väkisin tehtyjä juttuja standartisoidaan euuropan maat. Kuka siihen uskoo ja pystyy muut kuin ne henkilöt, jotka aikoinaan ovat yrittäneet samaa.  Yhtenäinen eurooppa on diktatuuri.

Moista en haluaisi kokea. Nyt haukutaan Perusuomalaisia kun ovat änkyräpuolue. Onko EU kriittisyys väärin? Ei hemmetissä. Ongelma on se, että on menty liian pitkälle ja ei uskalleta viheltää peliä poikki ja tuskin PS puolueena sitä tekee.

Kokoomuksen ohjeistama EU politiikka on järjetön. Katainen ja kumppanit ovat ennekaikkea virkamiehiä. Rahaa ja elinkeino on turvattu kunhan toiset maksavat. Luulen ja tiedän, että EK ja  järkiporukka siellä ottavat pikkuhiljaa pesäeroa nykyiseen linjaan. Keskustan ja PS:n kannatusluvut.

Yksinkertainen juttu lienee se, että rysselin tornitaloista tehdään vuokrasuntoja ja viittaan tuohon toiseen kappaleeseen.  Luulen, että se on lopullinen totuus en halua olla stantaradi euroopan kansalainen, missä kuljenkin.

Siinä sitten lyödään virkamiestasolla yhteistä kättä euroopan talouden hyväksi. Luulen järjen voittavan. Se maa, jolla on hyvä kilpailukyky pärjää ja toiset tulevat hitusen perässä, kunnes taas kirivät rinnalle. Ihan kuin ennen.

 

 

 

 

 

 

 

AOBrusi
Sitoutumaton Kaarina

Eläkkeellä 1956 Jyväskylässä syntynyt ja Kaarinan Hovirinnassa majaileva kansalainen. Voi bongata Kallenraitilla pienen koiran hihnan päästä.

Ei vuosimalli mitään ratkaise. Kilometrit mittarissa merkitsevät enemmän.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu