Kokoomuksen markkina-arvo laskemassa….luultavasti

Olen pahoillani Kokoomuksen puolesta. Olen aina ja edelleen vankkumaton monipuoluejärjestelmään perustuvan demokratian kannattaja. 

Oma mielipiteeni on sikäli hankala kun katsoo nykyisen sateenkaaren taaperrusta versus tuloksiin, jotka ovat yhtä tyhjän kanssa. Kansamme tarvitsee parempaa.  Kokoomus on Kataisen sanoin vaalivoittaja vain mainoslauseissa, tiskataan eniten astioita ja voitetaan nollatuloksella.

Ihan aidosti Kok maalaa itseään nurkkaan, koska puolue ei ole yhteistyökykyinen muiden kanssa. Olen Perussuomalainen mutta ajattelen toki omilla aivoillani. Ei mikään olisi hienompaa kuin se, että Kok palaisi juurilleen ja luopuisi oman "brändinsä" tuputtamisesta. Järkevää ja kriittistä Kokoomuslaista poliitiikkaa kaipaan. Se lienee nykyisen johdon kanssa olla turha toive. SJP taisi  skipata minut blogeistaa, en huomannut kuin vasta hetki sitten ja sain naurut  ja hyvän mielen. Putinin katsanto avoimuudesta on samaa luokkaa.

 

Mitäpä tähän muuta….

AOBrusi
Sitoutumaton Kaarina

Eläkkeellä 1956 Jyväskylässä syntynyt ja Kaarinan Hovirinnassa majaileva kansalainen. Voi bongata Kallenraitilla pienen koiran hihnan päästä.

Ei vuosimalli mitään ratkaise. Kilometrit mittarissa merkitsevät enemmän.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu