PerusSuomalaisuus, politiikka

Aidosti olin vekka pari päivää siiitä mitä maailmalla tapahtuu. Sitten lävähti tämä Tynkkunen case. Yhtä aidosti päätin etten lue pätkääkään aiheesta ilman, ettenkö miettisi asiaa ilman sivuvaikutuksia….

Olen PerusSuomalainen ja avoimesti myönnän kannattavani sitä vasenta laitaa. En ole maahnanmuuttovastainen, enkä missään nimessä rasisti. Olen Suomalainen ja helkkarin avoin vaikkapa näissä homojutuissa, Milläs minä voisin ottaa kantaa, asiaan joka ei liikuta hitonhelkkaria. 

Se mistä olen huolissani on epäluottamus.  Epäluottamus on kaiken keskeisin, asia.  Se tätä maatamme vaivaa.  Kukaan ei luota toiseensa. Virkahenkilöhierarkia pitää itsearvoisuudessaan omasta vallastaan kiinni ja Kokoomus avittaa. Kilpailu on pahasta ja tuo EK ja Palacen porukka on enemmän sosialistisia arvoja kannattava. Yhteiskunnalla ei niin väliä. Stalinin ei Marxin oppeja……tai globaalia finannsitaloutta. Pitää olla viisivuotissunnitelma.

Tehdään jotain yhdessä, nostetaan reaalitalous ja saadaan työttömyys kuriin. Ei palkalla ole väliä sillä on mitä palkalla saa. 

 No mitä on PerusSuomalisuus, vaikea sanoa ainakin se on jotain uutta poliittisella kartallamme, luultavasti  myös europpassa. PS puolueena varoitti jo aikoinaan mitä tuleman pitää. Kukaan ei uskonut tai halunnut. Nyt ollaan jamassa, suossa josta ei nousta niin vähällä. 

Voi  olla, että PerusSuomalaiset on ihan jees puolue……..

 

AOBrusi
Sitoutumaton Kaarina

Eläkkeellä 1956 Jyväskylässä syntynyt ja Kaarinan Hovirinnassa majaileva kansalainen. Voi bongata Kallenraitilla pienen koiran hihnan päästä.

Ei vuosimalli mitään ratkaise. Kilometrit mittarissa merkitsevät enemmän.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu