Rimpuilua itse tuotetussa sote sotkussa

Kokoomus painanee pause näppäintä soten  tiimoilta. Puolueen on valittava kahdesta pahasta ja niistä toinen on pahin painajainen. Painajainen jossa sote.paketti ehtisi eduskunnan isoon saliin.  Riski siitä, että äänestystulos olisi hylkäävä on liian suuri. Eritoten kun tähän mennessä irtioton tehneet edustajat ovat puolueen omista riveistä. Menee liian hilkulle.

Vaalit lähestyvät ja paljon pienempi paha on soten viivästyminen aikataulusyistä. Toreilla ehdokkaiden ei tarvitse sen kummemmin selitellä. Finaalimatsin ensimmäinen erä päättyi tuloksettomana.  Kattotaan kun toinen alkaa, kyllä me sitten näytetään……..

Toki arvovaltatappiota on vaikea niellä. Ikävintä on tietysti kun notifiointi EU:ssa on hidaste koko laille. Liitovaltiofantsuttajille eritoten vaikka vähän tämän ympäriltä purnattu, jostain syystä. 

Kansanvallan kannalta lienee vain hyväksi viivästyminen, koska vaalit ovat liki ja kansalaismielipidettä on pakko kuunnella herkemmällä korvalla. 

 

AOBrusi
Sitoutumaton Kaarina

Eläkkeellä 1956 Jyväskylässä syntynyt ja Kaarinan Hovirinnassa majaileva kansalainen. Voi bongata Kallenraitilla pienen koiran hihnan päästä.

Ei vuosimalli mitään ratkaise. Kilometrit mittarissa merkitsevät enemmän.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu