PerusSuomalaisuus

Yritin aloitella sanoilla tämä jää viimeiseksi…. sitten hiffasin ei todellakaan jää. Luukkassen tekstiä tuossa katselin ja  kävin Siikalan palstalla. Ei tarvitse olla järjen jättiläinen kun vertaa kumman ulosanti on parempi.

Tälläkin alustalla minua on haukutti rasistiksi ja ties miksi. Ritala ensijonossa ja Snelmman toisena. Sen verran otan eroa puoluleeni suhteen, en oikeasti tunne PS:ää puolueeksi. Se on tavallaan tilaus jonka jokaisen ”perinteisen” puolueen pitäisi huomata.  Ei me mitään vihollisia olla. Täällä on natsikortti liian herkässä ja totuuden sanominen kielletty.

Joku varmaan pitää minua pakolaisvastaisena. Samat henkilöt jotka halusivat Jorma Ollilan  presidentiksi. Kundi istuu Shellin hallituksessa ja vetää Nigerialaislle kuuluvaa öljyä naamariin. Siinä on aito rasisti ja vihreä. On helppo kiertää pakolaisogelma ja toivottaa tervetulleksi. Kunhan ei ihan naapuriin tulla. Tosiasiassa pitäisi olla palleja ja lähteä auttamaan paikan päälle. Kehä kolmosen sisäpuoli vain vaikenee. Kunhan skumppaa riittää ja on niin mukava olla suvaitsevainen. Ähh antaa olla tämä juttu  sensuroidaan onneksi ctrl+c toimii.

 

Olkoonkin että PerusSuomalaiset ovat joillekkin vihollisia. Koirani heräsi ja katselee jalat kippurassa. Koiran kusetus on minulle tärkeämpi asia kuin …..

AOBrusi
Sitoutumaton Kaarina

Eläkkeellä 1956 Jyväskylässä syntynyt ja Kaarinan Hovirinnassa majaileva kansalainen. Voi bongata Kallenraitilla pienen koiran hihnan päästä.

Ei vuosimalli mitään ratkaise. Kilometrit mittarissa merkitsevät enemmän.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu