Guggenheim ei enää ongelma

Kuten kaikki kehäII:n ulkopuolella asuvat, olen ollut huolissani Guggenheimillä varustetun Katajanokan ympärillä vellovaa keskustelua. Ihan totta olen huolissani ”hesalaisten” veromarkoista ja siitä, miten niitä käytetään. Toki vielä enemmän siitä, kun tulevaisuudesssa koko juttu kaatuu koko kansan maksettavaksi.

Tämän päivän paikallislehdessä oli juttu Kirnusta ja siitä, että se on myynnissä Sanghaissa tai melkein myyty.

Äkkiä sinne ja kaupat lukkoon valmis rakennus, jonka saisi luultavasti suunnittelun hinnalla.  Paikkakin on hyvä, meinaan ympäristössä asuu vakituisesti hilkun verran enemmän ulkomaalaisia kuin mitä Vantaan lentoasemalla käy vuosittain. Kirnu on tietysti valtion omaisuutta. Toisaalta valtio voisi vallan hyvin ottaa esim. Mannerheimintien vaihdossa. Sille käyttömaksu ja raitsikkakiskot revittäisiin irti. Tulisi vapaa kaista ministerien ja muiden pamppujen käyttöön.

Kuten totesin kirnun sijainti on parempi kuin skatan. Päinvastoin modernia taidetta syntyi eilen hesan teillä enemmän kuin varastoon mahtuu. Ei kun pakataan ne laivaan ja paluumatkalle lastiksi jotain, mitä nyt kiinassa sitten tehdäänkin. 

En kyllä usko idean toteutumiseen. Ei kai itseään arvossa pitävä kulttuuri henkilö tai asiaa puoltava päättäjä voi kantaansa muuttaa.  

 

 

 

AOBrusi
Sitoutumaton Kaarina

Eläkkeellä 1956 Jyväskylässä syntynyt ja Kaarinan Hovirinnassa majaileva kansalainen. Voi bongata Kallenraitilla pienen koiran hihnan päästä.

Ei vuosimalli mitään ratkaise. Kilometrit mittarissa merkitsevät enemmän.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu