Ajaako oikeistopuolueet maamme sosialismiin

Hiukan hätääntyneenä, vaikkei asia minulle mitenkään kuulu. Pärjään kyllä pienen koirani kanssa, mutta miten noi muut. Oikeasti maassamme on isoja ongelmia. Sähkön hinta heiluu sinne sun tänne ja bensankin kanssa on vaikeuksia. Onneksi sähköautot tekevät kauppansa, kunhan sähkön hinta ei tästä muutu. Sinällään huvittava yhtälö.

Tosiasia on se, että ihmisiä kuolee ja miksi. En halua, enkä voi ymmärtää. Miten tähän taas on tultu. Kokoomus ja pari persua parkuvat plus tietysti entinen tuttu Hjallis joka otti kiitollisuudella vastaan yhden keulapurjeen, rutisevat valtionvelkamme kustannuksista tilanteessa, jossa  kaikki EU maat ottavat velkaa. Miten maksetaan nuo velat, no sosialisoidaan tietysti, vaikkei niitä ihan heti tarvitse maksaa. Kokoomus käyttää tätä vaalivalttinaan vaikka eivät edes omista näitä rahoja. Kunhan sosialisoidaan, ekaksi.

Suomi pystyy  maksamaan velkansa ajallaan. Ei siitä ole edes kysymys, kyllä se hoituu. Pahoillani sanon näiden velkapeikkojen olevan väärässä. Tulevaisuus ratkeaa valitettavasti toisilla taistelukentillä ja siihen kuinka EU-maiden talous nousee, kun Ukrainaa aletaan jälleenrakentamaan ja kauppa venäjän kanssa elpyy. Tosiasia on vain näin ja raadollisuudessaan historia toistaa itseään.

Ei raha tästä maailmasta minnekkään katoa. Se odottaa vain uutta noutajaa. Samanlailla kuin energiakin. Muuttaa olomuotoaan.

Kansantalouden perusjutuilla ei saa pelleillä, eikä käyttää vaaliaseena.

AOBrusi
Sitoutumaton Kaarina

Eläkkeellä 1956 Jyväskylässä syntynyt ja Kaarinan Hovirinnassa majaileva kansalainen. Voi bongata Kallenraitilla pienen koiran hihnan päästä.

Ei vuosimalli mitään ratkaise. Kilometrit mittarissa merkitsevät enemmän.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu