Ikää alkaa tulla

Näillä sivuilla on vietetty aikaa ja hitsi kun on ollut kivaa. Tilinpäätös on parempi tehdä ajoissa ja aika lienee sopiva suorittaa nyt. Perussuomalaiset on henkinen kotini. En tarkoita puoluetta sillä ei ole merkitystä taitaa jäsenmaksunikin olla maksamatta tältä vuodelta. Joka tapauksessa pitää ymmärtää jutun juoni. Synnyin kaupungissani Jiikylässä oli puolueen kokoontuminen 2017 jossa tapahtui asia, jota en olisi uskonut , vaan olihan se uskottava. Puolueen johto lempattiin pihalle…

Matkalla takaisin Turkuun tilanne oli sanoisinko erikoinen. Minulla oli sadan ampeerin krapula. Silti sen verran ymmärrystä miettiä tilannetta. Mm Kike Elomaa no koko kehon kieli hänellä oli hakusessa. Varmaan mietti, että mitä nyt. Onneksi teki oikean ratkaisun.

Perusuomalaiset eivät ole puolue muuta kuin paperilla. Oma käsitykseni on sama kuin suurin osa PS:n porukasta ymmärtää ehkä ei aina niin tietoisesti. Minusta on tullut vasemmistoon suuntaunut ja silti se ei ole ongelma….Miettikää sitä. PS on hitsautunut kiintäksi porukaksi, jossa jokaisella voi olla mielipide asioista. Toki vanhana hippinä rokki ja rakkaus kaikkia kohtaan on tärkein juttu. Jopa entisenä laivaston alikessuna

Sitten vielä. Edesmennyt isäni taisteli ensiksi Uhtualla ja Rukajärvellä ja missä vain tarvittiin hyvää miestä. Ei hänelle loppupeleissä mikään puolue tärkeä ollut. Hän oli hyvä perussuomalainen. Niin kuin me kaikki.

AOBrusi
Sitoutumaton Kaarina

Eläkkeellä 1956 Jyväskylässä syntynyt ja Kaarinan Hovirinnassa majaileva kansalainen. Voi bongata Kallenraitilla pienen koiran hihnan päästä.

Ei vuosimalli mitään ratkaise. Kilometrit mittarissa merkitsevät enemmän.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu