Kaikki 200 kansanedustajaa elävät kuplassa ja ovat syyllisiä

Olen vuodesta 2010 alkaen tällä alustalla kirjoittanut, kommentoinut ruokajonoista ja siitä, että ne eivät kuulu hyvivointiyhteiskuntaan. Tänä aikana kansaedustuslaitoksemme on ”hoitanut” monenlaista kriisiä, laatinut lakeja, tehneet työtä kansalaisten hyväksi joskus menestyksellä ja joskus vähemmän ansiokkaasti. Silti rakenteelliseen köyhyyteen ei ole saatu ratkaisua. Pitää vain ihmetellä miksi? Kysymyksessä on koronavirustakin pahempi vitsaus, joka on pesiytynyt pikkuhiljaa yhteiskuntaamme ja joka koskee yhä useampaa. Kaikki signaalit osoittavat, että tilanne vain pahenee.

Se, että katson eduskunnan olevan syyllinen tilanteeseen perustuu yksinkertaiseen tosiasiaan. Siellä ei ole tehty mitään asian korjaamiseksi, vaikka ongelma on silmien edessä. Kaikki 200 edustajaa ovat syyllisiä siihen, että aivan kunnolliset ihmiset joutuvat näkemään nälkää tai pelkäämään sitä, että näin voi käydä ja miettimään aivan peruselämiseen tarvittavien hankintojen välillä.

Käppäilin Kallenraitilla koirani kanssa. Vanha tuttava tuli vastaan. Tehnyt kunniallista pienipalkkaista työtä koko elämänsä jäänyt varhaiseläkkeelle, kun paikat ovat tohjona. Oli matkalla hakemaan helluntaiseurakunnan ruokakassia jospa saisi silloin ostetuksi tarpeelliset lääkkeet. Keskustelimme hetken ja siitä kuinka monet Hovirinnassa ovat samassa tilanteessa.. Hiukan riipaisi kun hän huikkasi mennessään, että tuntee olonsa raiskatuksi päättäjien taholta. Kukaan kansanedustaja ei ollut kuulemassa. Toivottavasti kuulee nyt tämän tekstin kautta.

+14
AOBrusi
Sitoutumaton Kaarina

Eläkkeellä 1956 Jyväskylässä syntynyt ja Kaarinan Hovirinnassa majaileva kansalainen. Voi bongata Kallenraitilla pienen koiran hihnan päästä.

Ei vuosimalli mitään ratkaise. Kilometrit mittarissa merkitsevät enemmän.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu