Mikko Kärnä, oletko nyt ihan oikeasti…..?

Joskus vain pienikin asia, sellainen joka ei oikeasti hetkauta alussa. Kuitenkin pääkoppaan jää pieni ajatuksen poikanen, joka laittaa miettimään asiaa isommassa kuviossa.

Keskustan kansanedustaja Mikko Kärnä käyttää mandaattiaan kyseenalaisesti. Hesburger on joutunut Kärnän saalistuksen kohteeksi, yritys kun ei sulje ravintoloitaan  venäjällä, hänen haluamassa aikataulussa. IL:n jutussa näkyy Kärnän Twitter viesti.

”Jos ravintolat eivät ole kiinni 1.5 mennessä niin teen kaikkeni, että myös Suomen ravintolat suljetaan”

Samassa jutussa ilmenee hyvin, että ko. yritys on luvannut lopettaa toiminnan venäjällä ja varmaan näin tekeekin.  Ilmeisesti homma ei ole niin yksinkertainen ja varmaan Heselläkin on mietitty, miten tulevat tappiot voidaan minimoida tehokkaasti.

Sen sijaan kansanedustajan uhkailu jossa hän lupaa tehdä ”kaikkensa”, jotta myös Suomen ravintolat suljetaan ellei venäjällä ole putiikit kiinni 1.5 mennessä, on kyllä jotain muuta. En voi millään uskoa, että keskusta on tämän takana, vaan kyseessä on Kärnän oma juttu, jonka motiivia emme tiedä. Eiköhän anneta yrityksille vetäytymisrauha venäjältä. Turha niistä kouhkata, kun tilanne on muutenkin vaikea. Silti tuo kansanedustajan uhkailu, jotenkin samantapaista on näinä päivinä ollut liikkeellä.

 

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/fd823a6d-04fd-4105-928d-a8ebf788ebfb

 

+6
AOBrusi
Sitoutumaton Kaarina

Eläkkeellä 1956 Jyväskylässä syntynyt ja Kaarinan Hovirinnassa majaileva kansalainen. Voi bongata Kallenraitilla pienen koiran hihnan päästä.

Ei vuosimalli mitään ratkaise. Kilometrit mittarissa merkitsevät enemmän.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu