Mitä Kokoomuksessa oikein mietitään…….

Mitä ihmettä kokoomuksessa taas tapahtuu. Puolueen asettuminen hallituksen taakse ja 2030 tavoitteeseen ilmastokysymyksessä on, sanoisinko hämmentävä.  EU on ennustanut takarajaksi 2050. Miksei kokoomus tätä hyväksy EU.n linjaa.

Lienee selvää, että suomen tavoite on epärealistinen ja ei tule toteutumaan. On oikeasti tyhmää asettaa aikaraja kysymykselle, jossa ei ole aikarajaa. 20 vuotta on pitkä aika ja moni asia ehtii muuttumaan. Tekniikka kehittyy, tulee uusia ratkaisuja, neuvotellaan ja vaikka mitä. Päästötavoitteet voivat muuttua ja ilmastokin muuttuu. Päätökset voivat olla turhia ja kalliita.  Sitoutuminen EU:n aikatauluun olisi kaikkien etu, myös vihreiden. Ei tämä mikään kilpailu ole, jossa nopein palkitaan……..

Orpon ulostulo on kiinnostava. Kokoomuksen sitoutuminen hallituksen linjaan aikataulusta hämmentää koska motiivi on epäselvä. Tai onko sittenkään. Lipomiseltahan tuo vaikuttaa aika vahvasti. Ajoitus saattaa olla pahasti pielessä ja hiljaisuus on pahaenteistä.

 

AOBrusi
Sitoutumaton Kaarina

Eläkkeellä 1956 Jyväskylässä syntynyt ja Kaarinan Hovirinnassa majaileva kansalainen. Voi bongata Kallenraitilla pienen koiran hihnan päästä.

Ei vuosimalli mitään ratkaise. Kilometrit mittarissa merkitsevät enemmän.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu