Pakko myöntää, mutta nämä blogisivustot Usarissa herättävät ihan oikeasti

Suomettuminen on ollut tapetilla Nato kysymyksen jälkeen. Näin vanhana starana vaan mietin. Koko suomettomoitumnen on loppujen lopulta täysin turha käsite. Unohdetaan se oikeasti. Noi tyypit Paasikivi, Kekkonen ja muutamat muut loivat pohjan, miten kylmässä sodassa voi pienikin iskeä nyrkkiä pöytään.

Tuolla toisessa blogissa taisin jo ottaa kantaa siihen miten ko. herrat käsittelivät venäläisiä kolleegojaan. Voittehan te taas yrittää, taisi olla viestimme siellä villisika jahdin temmellyksessä, kun vodkanhuuruisten juttujen kanssa asioista päätettiin. Eivät muuten yrittäneet enää.

Tosiasia on se, puolet euroopasta. Tsekit, Slovakit, Unkari, Romania, Bulgaria ja mitä noita onkaan. Jopa saksa olivat sellaisen saappaan alla, josta Hitler näki vain märkiä unia. Vaan ei ns. piskuinen Suomi. Voi vain ajatella kuinka kullisien takana sovittiin, että elä nyt Nikita viitti taas alkaa. Hei ihan oikeesti. Ei mitään asiaa meillä on demokratia ja sen takana yhtenäinen kansa. Mitäs tuohon muuta. Parempi jättää rauhaan noi hullut, kun ne voi laittaa tosissaan hanttiinkin. Paremi keskittyä noihin muihin euroopan valtioihin.

AOBrusi
Sitoutumaton Kaarina

Eläkkeellä 1956 Jyväskylässä syntynyt ja Kaarinan Hovirinnassa majaileva kansalainen. Voi bongata Kallenraitilla pienen koiran hihnan päästä.

Ei vuosimalli mitään ratkaise. Kilometrit mittarissa merkitsevät enemmän.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu