Eduskunnan välikysymys videona ja tekstinä – pelkoa, vapinaa ja väistelyä

Katso, kuinka hallitus välttelee ja valehtelee.

Kuuntele, kuinka hallitus puhuu Saksan keskuspankin suulla, jotta Suomi maksaisi saksalaisten pankkien jättivelkoja hirmukeinottelusta.

Tämä voisi naurattaa ellei tämä olisi niin pelottavaa.

Jos hallitusta ei saada nurin ja Suomea pois EU:sta, olemme kohta 100 miljardin maksumiehiä ja Katainen on onnistunut saamaan meidät Kreikan alistettuun asemaan. Talouspolitiikan tulisi olla nyt tärkeintä eikä konsensus kokomuksen pelottelun tahdissa sillä ei pidä unohtaa, että kokoomus on ollut ajamassa tätä Euroopan pankkikriisin aiheuttanuta uusliberalististisen ja pörssikeinottelukeskeistä talouspoliitiikkaa ja ratkaisuna on sitten alistua kaikessa vain suurimmalle järkäleelle, Saksan keskuspankille? Vaikka pörssin pelisysteemi on jo romahtanut myös ideologisesti, miksi sitä enää rahoittaa?

Nyt meille esitetän, että valtiot eivät tarvitse elvytystä vaan keinottelua jatkavat panit.

Kotimaisen kapinapuolueen viholliskuvat tarvitsisivat myös kipeästi päivitystä; ovatko sosiaalidemokraatit tosiaan perussuomalaisten suurin vihollinen  ja inhokki? Vaikka demarit ovatkin Lipposen jäljiltä ruoskittuja kokoomuksen pelkoon niin eikö kenttäväellä ole aika samat toiveet Suomesta ja yhteiskuntasopimuksesta? Heimoidentiteettiä varten luodut viholliskuvat vasemmistolaisia varten tulisi nyt häivyttää hallituksen kaatamisrintaman muodostamiseksi. Mitkä ovat perussuomalaisten prioriteetit ja todelliset uhkakuvat – eiko europankkien vallankaappaus ole tarpeeksi hyvä vihollinen?

 

  • Tiistain välikysymys videona

löytyy videona eduskunnan sivuilta:

http://www.goodmoodtv.com/internettv/application/eduskunta/system/Edusku…

-klikkaa ylhäältä ”AIKAISEMMAT” ja valitse tiistain välikysymys.
Videota voi kelata eteen- ja taaksepäin

ja

Teksti – Välikysymys-päivä 

41. TIISTAINA 24. HUHTIKUUTA 2012

Suomen kokonaisvastuut euroalueen talouskriisissä

 

 

 

 

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu