Autuaita ovat hiljaiset – Kiviniemi ja oppositio

 

Positivistinen tsemppaaminen tähtää käytännössä alatason (eli tavallisen kansalaisen) kritiikin torjumiseen ja mitätöimiseen. Kirkolla on tässä pitkä historia. Poliitikoilla on ollut paljon oppimista kirkon kontrollikulttuurista.

Positiivisuus ja kitkattomuus syteemin itseisarvona on jumalatonta vittuilua eriarvoisuuden aikakaudella.

Ennenkaikkea konfliktien torjuntaa.

Vastakkainasettelun kieltämistä. 

Todellisuuden siistimistä.

Muutoksen neutralisoimista.

Epäisänmaallisia ovat tottelemattomat…

Elämme uusliberalistista positivistisen projektin ja  jargonin aikaa, jolloin ihmisen täytyy taas hävetä omaa kriittisyyttään ja ”epäonnellisuuttaan” suuremman edessä kuten oli kirkon kinkereillä.

Täytyy loistaa ja osoittaa onnellisuutta, hegemoniaa onnistuneiden puolella,  menestystä.

Statusonnellisuutta.

Hehkua itsetyytyväisyyttä, osoittaa olevansa onnistuneiden vihreämmällä nurmella. Vastakkainasettelun tuolla puolella, ilman eettistä taakkaa.

”Hyvä kansalainen” on yksilönä tässä diskurssissa vastuussa maan tilasta ”omalla käyttäytymisellään” eikä saa sitä enää rasittaa negatiivisella mielipiteellä. Yhteinen projekti pahoinvoinnin peittämiseksi. Puhukaa alaisina vain positiivisia.

Kiviniemi jatkaa nyt Viinasen paskanheiton linjaa – terveisiä 1992 vuodelta

”Isänmaan peturit, valmiiksi annetun hegemonian vastustajat”

Vain positiivinen propaganda on luvallista ja sallittua kansalle, jonka valtiota puretaan suuryhtiöiden mielivallan edestä. Pientä yksilöä, joka ei suostu olemaan yhtä onnellinen kuin varakas ja nasitenlehden ihanneporvari, syyllistetään tässä asennemallissa järjestelmällisesti mm. veroprogression poistamisesta ja elintason siirtämisestä varakkaile.

 

Asetelma on aina politiikkaa.

Puhetapa luo asetelmaa.

Tämä puhetavalla kansalaisten hallitseminen on aina ollut kirkon välttämätön tehtävä kuninkaan eliitin raa’an vallan muuttaminen eetokseksi, uskomuksien yhtenäiskulttuuriksi.  Kaikkinainen nöyryys on ollut kirkon mielestä ihmiselle jaloa kansalaisvelvollisuutta. Valtiovalta kiittää muokattavaa kristikansaa byrokraatin unelmana.

Positivistisessa jargonissa ei nähdä negatiivisena varakkaiden etuja ajavien varakkaiden poliitikkojen puhetta, jotka vaativat ihmisiä tyytymään vähempään ja tekemään varakkaita varten työtä pienemmällä palkalla.

Minusta Heinimäen ja pääministerin  ihaileva paatos ja vaatimus ”negatiivisesta” puheesta pidättäytymisestä on erittäin poliittista puhetta näin ennen vaaleja.

Puhu vain harmittomia ja jotain viihdyttävää, joohan.

Älä näe pahaa, älä jaottele  ihmisten ideologiaa vaikka systeemi jaottelee.

Jos vaaditaan kansaa olemaan kilttejä lapsia samaan aikaan kun vallanpitäjät valehtelevat ja ottavat lahjuksia ilman seuraamuksia, niin silloin ollaan todella totaalisessa sääty-yhteiskunnassa. Aateliset puhuvat vastuusta ja alaiset kantavat sen vastuun.

 Mari – matelijoiden matriarkka.

Autuaita ovat hiljaiset vallanpitäjien ja dogmaattisten kirkonmiesten silmissä.

EU ei ole politiikkaa vaan uuvuttamisen byrokratiaa.

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu