Covid-19 Japani

Japanin terveysministeriö on huolissaan voimakkaasti kasvaneesta, lääkkeiden nettikaupasta. Erityisesti Ivermectinin myynti on lisääntynyt pandemian aikana, vaikka se ei ole hyväksytty Covid-19 hoitoon. Sitä mukaa kun sivustoja suljetaan, uusia avautuu samojen tekijöiden toimesta.
https://the-japan-news.com/news/article/0007966120

Syyllinen voimakkaaseen kasvuun lienee Tokyo Medical Association (lobbausjärjestö) johtaja Haruo Ozaki, joka Elokuussa kehoitti japanilaisia ja muuta maailmaa ottamaan käyttöön Ivermektiini, aiheuttaen ongelmia Ranskassa ja Englannissa.

Japanin virallinen linja on kuitenkin toiminut erikoisen hyvin, tartunnat on saatu romahdutettua korkeimmillaan 25 000 päivittäisestä, reilusti alle 200.
https://www.google.com/search?q=covid+in+japan&oq=covid+in+japan&aqs=chrome..69i57j69i60l3.7224j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Sosiaalisessa mediassa liikkuneet perättömät huhut, että Ivermektiini olisi jollain tavalla ollut vaikuttamassa taudin häviämiseen, on ammuttu alas valeuutisena kaikkien valtamedioiden faktantarkistuksissa.
https://www.reuters.com/article/factcheck-coronavirus-japan-idUSL1N2RS1NO

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu