ёлки-палки

Sipuli hyppäs seinään, voi jolkki palkki sentään. Eikö maailmassa laillinen toiminta voi olla oikeasti hyväksyttyä ja moraalisesti kunnollista. Eli mies kultalusikka suusssaan saa paskoa yhteiseen puuropataan laillisesti, eikä häntä yhtään hävetä.

Suomessa saa jokainen sijoittaa vapaasti omia rahojaan, vaikkapa 140 miljoonaa tuosta noin rahoittaakseen omaa elinkeinoaan. Miestä ei voida pitää syyllisenä mihinkään, niin kauan kun hänellä on rahaa, kuin Nätti-Jussilla, jonka pankkikirjassa luki eniten.

Muistaakseni eduskunta hävysteli joku vuosi pikavippifirmojen toimintaa paheksuttavana, mutta kultalusikkaporukalla kun ei ole leipää perheelle muuten antaa pitää sijoittaa rahojaan pikavippibusinekseen, kun sieltä saa rahoilleen jopa 10 prosentin tuoton, kun samaan aikaan Euroopan Keksuspankissa joutuu maksamaan rahojen säilytyksestä.

EKP:n miinuskoron viesti on, että raha laitettaisiin kiertämään, investoitaisiin, ja rakennettaisiin uutta. Mutta meidän kultalusikkakerho, on keksinyt paremman keinon, eli kerätään rahat niiltä joiden on pakko ottaa pikalainaa ja maksaa kiskurikorkoja.

Kun EU jakaa maataloustukia, se ei mene maatalouden harjoittamiseen, vaan mahdollisesti helpomman rahan toivossa pikavippilainaamoiden kassaan. Laki on kaikille sama, ainoastaan lain tulkinta voidaan rahalla ostaa.

+9
arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu