11,6 miljoonaa vuotta

Nyt sitten on löydetty perussuomalaisuuden alkulähteet Saksasta. Lähes 12 miljoonaa vuotta sitten syntyivät ensimmäiset perussuomalaiset nykyisen Saksan alueella, silloinhan se oli Esisuomi. Esikoulut käytiin silloin vielä puissa ja iltakävelyllä vain jaloiteltiin maassa.

Mitä perussuomalaiset sitten ovat oppineen 11,6 miljoonassa vuodessa? Eivät juuri mitään mahtavaa, mutta sen että rajat on hyvä pitää kiinni, että tänne ei tule lisää kädellisiä. Maailma jossa elämme on nyt heidän mielestään valmis ja siksi on hyvä sulkea maailman kaikki ihmiset niihin lokeroihin joissa ne nyt sattuvat olemaan.

Meille on parhaaksi se, että kehitys pysäytetään, eikä avaruuskaan enää saa laajeta. Avaruudella kun ei ole tähän saakka ollut rajoja, niin tänään avaruuskin saa sitten kauan kaivatut rajat. Avaruus ei olekaan litteä kuin maapallo joskus historiallisilla ajoilla.

Alkuräjähdyksessä 13,8 miljardia vuotta sitten lausuttiin Jussi Halla-ahon teesit, mutta kukaan ei silloin pystynyt rajoja pitämään, vaan rajat ovat siirtyneet hamaan tulevaisuuteen. Vaikka fysiikan lait ovat universaaleja, niin Jussi Halla-ahon laki on paljon kansallisempi ja siksi kannatettava. Rajat kiinni ja kaikki töihin, tänne ei synnytä enää alastomina, vaan kaikilla on oltava työpaikka ja työasu jo syntymähetkellä.

Etenemme maailmankaikkudessa yhä kiihtyvällä vauhdilla kohti tuntematonta ja siksi on hyvä pitäytyä tutussa ja turvallisessa. Pidetään koko Suomi rajattuna ja muukalaisilta kiellettynä, mutta asuttuna. Asuttuna pitäminen on tärkeää, koska silloin Suomeen ei synnytetä tyhjiötä jonka joku ulkopuolinen voisi täyttää. Meille Pride marssi tarkoittaa sitä kun ylpeänä astumme teit isäin kulkemaa maan rajojen sisäpinnalla.

Suomalaisina me vastustamme kaikkea pakkoa, paitsi pakkoa laittaa rajamme kiinni, suljettuja rajoja rakastamme. Koska silloin me olemme turvassa, meillä ei ole mitään hätää never koskaan, kun vain pidämme rajat kiinni, portin suljettuina ja sälekaihtimet alhaalla.

Jos Suomi olisi aina ollut suljettu alue, ei 11,6 miljoonaa vuotta sitten olisi yksikään kävelevä apina tänne saapunut, joten olisimme säästyneet monilta harmeilta. Onneksi perussuomalaiset ei vielä silloin olleet gallup-johdossa, ja nyt voimme todeta olevamme eurooppalaisia. Europpalaisia, joiden kehitys on alkanut yli 11,6 miljoonaa vuotta sitten, oikeastihan se on alkanut jo alkuräjähdyksessä.

Alkuräjähdystäkään ei olisi koskaan tapahtunut, jos me emme prkl olisi liittyneet EU:hun kysymättä kansalta mitään.

arialsio

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me. I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu