Pimppihulina Pussy Riot!

Ihanaa pimpukat ihanaa, pankaa vain hulinaksi. Feminismi on saamassa vihdoin kunnon pimppihulinat ja itse Vladimir Putin saa tuta mitä tyttöenergia oikeasti on.

Venäjällä ei toimi kuin vitut ja tykit sanoi työnantaja uusille työmiehille, kun he ihmettelivät venäläistä työmoraalia. Nyt siellä toimii myös naisenergiaa tihkuva tyttöbändi Pussy Riot.

Heitä ei lannistanut vankilatuomio ja armoa ei kysellä eikä anneta. Viimeisin tempaus oli polttaa ”pahviSauli” eli Putinin kuva.

Järjestelmä luuli tyttöjen pelästyvän pitkää vankilatuomiota, mutta toisin kävi nyt Putin on kusessa. Kohta puolet kansasta istuu oikeudessa ja järjestelmää ei voi enää johtaa kuten kurkilaumaa.

Pussy Riotin toiminnassa on ideaa enemmän kuin ensin aluksi näytti, nyt he ovat kietoneet monet jo pikkusormensa ympärille. Myssyjen vallankumous on muodostumassa pimppien valtaannousuksi.

Venäjän tilanne on sekasortoinen ja tähän saumaan leikkimieliset tempaukset uppoavat. Ennen sielä olivat toisinajattelijat ja heidän kohtaloksi tuli Siperia tai kuolema. Nyt elämme globalisaatiossa ja video kirkosta tai mistä hyvänsä on hetkessä netissä.

Putin ei voi mitään. Vankilatuomio on jo jaettu, seuraavaksi vuorossa on karkoitus Siperiaan ja sitten teloitus. Pahvisen kuvan polttaminen ei ole yksi yhteen tuomioiden kanssa, joten pelleily jatkuu. Pussy Riot vie asiaansa kuin jyrä. Ei ole kokemusta jäädä pimppijyrän alle, mutta uskon Putinin housujen jo tutisevan.

Venäjän valtion oli puolustettava uskovaisten tunteita punkkariryhmä Pussy Riotin tapauksessa, mutta mitä satuja Putin voi sanoa pahvisen kuvan turmelemisesta. Onko valtion päämies kritiikin ulkopuolella? Sitä hulinamimmit yrittävät selvittää!

arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu