Aikansa elänyt SAK ja don Quijote

En ymmärrä yhtään Jarkko Elorantaa, mitä hyödyttää aikansa eläneen ammattiyhdistysliikkeen elämöinti pikku lakkotanssiin kutsullaan? Kaikki me tiedämme, että lakoilla ei ole merkitystä, muuta kuin vahingonteon tarkoituksessa. Lakot eivät ole lähtöisin työväen noususta kapinaan, vaan ylin johto haluaa näyttää ja pullistella lakkolihaksiaan.

Teatteri jota nyt koko kansa joutuu sivusta katsomaan on ällöttävää ja täysin tuomittavaa. Miksi sdp ei sanoudu irti tästä kummajaisesta nimeltä ay-liike. Eihän sillä ole liikkeen kanssa mitään tekemistä sillä sehän seisoo (lakkoilee) kaikilla tavoin ja yrittää pysäyttää toimillaan koko yhteiskunnan. Katkeruudella ei joukkoja johdeta, jos eduskuntavaalit menivät demareilta kaikesta uhosta huolimatta penkin alle. Ei se oikeuta ay-liikkettä kostoon ja koston tielle. Kansa ei ole noussut uutta hallitusta vastaan, vaan ainoastaan muutama veijari Hakaniemessä enää jaksaa hautoa kostoa, häpeä Jarkko Eloranta.

Lakoistanne kärsivät ainoastaan yritykset, Suomen bkt ja Suomen kansa, eikä siitä hyödy, eikä tule koskaan hyötymään kukaan. Miksi siis tämä koko turha teatteri ja ulkokultainen teennäinen lakkoaalto pitää väen väkisin masinoida. Ei sillä ole kannatusta.

On minulle turha tulla selittämään mitään lakko-oikeudesta. Eihän tässä ole edes oikeutusta lakkoiluun, mutta selittäkää vaan, kyllä kansa tietää ja YTK kasvaa entisestään.

Oikeuksia on hyvä käyttää silloin, kun niistä on hyötyä ja silloin, kun niille on selkeä tarve. Nyt ei ole näköpiirissä lainkaan hyötyjä, eikä työväestö itse koe lakkoja tarpeelliseksi, joten Jarkko Eloranta on yksin ay-pamppujen kanssa kehittänyt tämän oman nappinsa kiilloitustarkoituksessa.

Hävetkää isot miehet!

arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu