Asian vierestä

Ottamatta kantaa itse asiaan, ihmettelen näitä kannattajien kannanottoja. Eli eikö jauhamista voisi jo lopettaa? Tai jos kyseessä olisi mies niin asiaa käsiteltäisiin hänelle ansiona.

Myllyhän jauhaa niin pitkään kuin jyviä riittää. Varmin tapa lopettaa jauhaminen on lopettaa jyvien tiputteleminen, eli pitkäänkö noita videoita oikein riittää?

Kun joku asia velloo niin se vain velloo ja jos uusia videoita tai tietoja tiputellaan pävittäin on se mahdotonta laittaa keskustelulle stoppia. Varmasti näitä villasella painajia potuttaa, kun kohu ei lopu. Sehän on selvää, että tämä kohu vaikeuttaa jo puolueenkin ja koko valtakunnan elämää. Näin ei voi jatkua.

Ilta-Sanomien pikaisella soittokierroksella Sdp:n eduskuntaryhmästä löytyi Marinille ja tämän juhlinnalle ymmärrystä, mutta osa toivoi, että pääministeri harkitsisi seuraansa tarkemmin ja keskittyisi olennaiseen. Itse uskon, että kaikki kuitenkin siitä huolimatta odottavat korvat höröllä seuraavaa paljastusta, vaikka minusta on mukavampi lukea näitä puolustelijoiden juttuja. Kiemurtelevat kuin ankeriaat asian ympärillä ja yrittävät eksyttää lukijat säälimään kohdetta, josta ei tunnu löytyvän mitään moitittavaa.

Tähän asiaan on vedetty lukematon määrä ulkopuolisia nimiä, on UKK mainittu, Stubb, Kanerva, Karjalainen, Loiri ja monet muut. Miksi ihmeessä? eivät ainakaan Ahti Karjalainen ja Urho Kekkonen ole tähän kohuun osallistuneet. Tai jos huomenna tulee ilmi sellainen video jossa he pussaavat toisiaan Kesärannan sermiosastolla niin perun puheeni.

Yhtä kaikki puolustukselle on tärkeää vetää esimerkkejä mistä vain muusta, kuin itse kohun silmässä kelluvasta naisoletetusta. Kaverit vain olivat huonoja ja epäluotettavia.

arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu