Demareiden kuminen selkäranka

Demaripoliitikkojen ruoto taipuu millaisille mutkille tahansa, jos vain valtion verorahoja siten voidaan valuttaa demareiden hyväksi.

Otsikko joka kertoo kaiken: ”IL-selvitys: Nasima Razmyarille vaalirahaa antanut mökkiyhdistys on elänyt julkisten tukien varassa”

Näinhän se demareiden piilossa pidetty konsepti menee ja on mennyt jo vuosikymmenet. STS pankin kellarihuoneissa kuiskuttelu jatkuu ja jatkuu, vaikka STS pankkia ja punapääomaa ei enää virallisesti ole.

Työväki on sellainen Suomen voimavara, että se jakaa rahaa itselleen ja haukkuu kapitalisteja kähminnästä ja sanoo heitä riistäjiksi, mutta oma kaula ei ole sen puhtaampi.

Demareiden alitajunnassa kaikki tapahtuu tietysti täysin oikeutetusti, eli kun kapitalisti riistää heitä, niin työväki sumplii siitä hyvästä verorahat omiiin taskuihinsa.

Suomi on täynnä työväenyhdistyksiä, jotka ”pesevät” verorahaa omiin vaalikampanjoihinsa ym työväentoimintaan.

Verorahoista tihkuvilla pienillä puroilla kasvatetaan hiljaa pääomia, jotka yhdessä ay-liikkeen rahavirtojen kanssa toimivat rahasampoina demareille kuten Kojamo ja kumppanit. Demarit eivät kuitenkaan näe tässä mitään väärää tai epäoikeudenmukaisuutta. Kaikki se mitä he kapitalisteissä näkevät pahana on pankkien kellareissa heille itselleen sallittua.

Mitä iso kirja sanookaan ulkokultaisuudesta? ”Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te annatte kymmenykset mintuista ja tilleistä ja kuminoista, mutta jätätte sikseen sen, mikä laissa on tärkeintä: oikeuden ja laupeuden ja uskollisuuden!”

Näin juuri demarit toimivat, he vaativat työehtosopimusten vilpitöntä noudattamista, mutta takahuoneissa lyövät kättä isöntien kanssa jotta saisivat työväenyhdistyksen torpaan ilmaisia lahjoituksia.

Demareiden kuminen selkäranka antaa myöten kaikessa, jos vain rahaa liikkuu työväenyhdistykseen päin ja rutosti. Työväenyhdistykset eivät kuitenkaan ole mitään sosiaalitoimistoja köyhille, vaan köyhät talkoolaiset ovat ulkona päätöksenteosta. Vain muutamat taikinakätöset jakavat rahat tai päättävät niiden käytöstä.

+13
arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu